Коронованата за най-красива българка преди повече от 10 години се

...
Коронованата за най-красива българка преди повече от 10 години се
Коментари Харесай

Антония Петрова се фука с коледната си украса

Коронованата за най-красива българка преди повече от 10 години се похвали, че коледния дух я е превзел и то от дълго време. Блондинката, която напоследък промени радикално визията си и стана малко по допустима на тип, няма го тежкия грим, с който се мацотеше щедро, не можа да се откаже от нездравословния си табиет да нервира почитателите си с хвалби.

Точно по характерен собствен жанр майката на две момчета се изхвърли, че е украсила в дома си не една, а няколко коледни дръвчета. Като държала елхите да са естествени и живи.

Антония има елха в кухнята, на масата,на плота на бара и огромна в хола. Всичките те са украсени единствено с топки от стъкло, а не с играчки от пластмаса. Госпожа Батинкова призна, че им остаряла сбирка от такива топки, само че всяка година прибавя и по нещо ново.

Двете й момчета Бест и Ив, които имат обособени спални също се радват на коледната декорация в стаите си. Майка им показа, че стаята на Бест е в алено, на мъника  Ив е в зелено.

Един ден преди да украсят дома си  Благовест минал през дома на баба си и оказал помощ и на нея да си спретне къщата за Коледа.Мадам Батинкова не пропусна да изтъкне, че и в офиса елхата е нейно дело.

Елхата в офиса на Батинкови

Трябва да отбележим, че в действителност миската е заложила на традицията и няма нищо кичозно в коледната й декорация.Само дето е прекалила с броя на дръвчетата.

Автор: Телеграф

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР