Коронавирусът - това събитие е травматично, даже то е травматично

...
Коронавирусът - това събитие е травматично, даже то е травматично
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Коронавирусът е травматично събитие дори за тези, които го подценяват

Коронавирусът - това събитие е травматично, дори то е травматично и за тези, които го подценяват. Публиката е раздвоена по въпроса за Ковид-19. Това сподели психиатърът Николай Михайлов по БТВ.
Много е значимо да се означи, че светът претърпя няколко труса, единият финансов. Разстройството на световния ред, заради причина, че самият хегемон е в крах. Съединени американски щати претърпява трагично своите проблеми. Не е явен и изхода. Ковид пристигна на раним терен, на нараснала тревога. Този вирус попадна в зоната на несигурността.

Режимът на ползване не може да трае дълго, без да изживее събития, които ще поднесат неизбежното за разсъждение. Как би трябвало да се живее, какво значи един американски ред? Защото този ред, на който се любуваха хората о златния милиард, наподобява въпреки всичко завършен. Имаше здравомислещ цинизъм-възрастните да останат у дома. Швеция споделя, че е били неизбежно да направи нещо по-строго.

Тревожността значи, че политическата власт, към която имам възражения, управлява се от политическа особеност, тези събития на злоупотреби през замеряне на главните настоящи лица не са инцидентни. Не можеше да не се стигне до тези ограничения, които имахме. Във всички европейски страни бяха подхванати солидарно едни и същи ограничения. Който и да беше на мястото на Борисов, щеше да направи същото. Липсата на тревога не е доста добър отзив. Тревожността е обвързвана с интелекта. Тя е въображение за опциите. Тази тревога е овладима, в случай че човек има към интелекта и мъдростта за справяне. Липсата на тази тревога не е вежливо и цивилизовано. Трябваше от фейсбук да бъдат по този начин положителни, които освен оповестиха тази корона зараза за фиктив, само че и дискредитираха ограниченията като посягане, което би трябвало даже да се инкриминира.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР