Коронавирусът промени живота на всички, включително и това как и

...
Коронавирусът промени живота на всички, включително и това как и
Коментари Харесай

Най-странните места, на които хората са били под карантина ВИДЕО

Коронавирусът промени живота на всички, в това число и това по какъв начин и къде живеем. На някои хора се наложи да изкарат карантината на много странни места, написа Дарик. Вижте кои са те:

Град-призрак

Когато Брент Ъндърууд закупува изоставения град Серо Гордо в Калифорния през 2018 година, той възнамерява да сътвори нощен курорт за туристи. Но с помощта на изобилния сняг и COVID-19, се постанова да остане там самичък в продължение на месеци.

В това време той живее в сякаш населявана от духове двуетажна къща. По думите му по време на престоя му се случват странни неща, които не може да изясни. Въпреки всичко, той взема решение да остане и откакто карантината пада, само че в средата на юни в града ненадейно избухва пожар, който унищожава три от 20-те здания, в това число историческия хотел.

Риболовна лодка в Индийския океан

През февруари екипаж от Нова Зеландия и Филипини потегля на двумесечен търговски лов на риба за компания за морски блага. След оповестяване на пандемията от COVID-19, корабът няма право да се връща в базата в Нова Зеландия, оставяйки 42-те членове на екипажа си блокирани на лодката в Индийския океан.
Според Stuff - новинарски уебсайт в Нова Зеландия, компанията за морски блага е похарчила 300 000 новозеландски $, с цел да наеме два частни самолета и да върне екипажа си вкъщи в края на август.

Риалити телевизионно предаване

През март участниците в немската версия на Big Brother са в къща, изолирана от останалия свят, както нормално. Но този път шоуто има непредвиден поврат: никой от участниците не знае за пандемията на COVID-19, засягаща Европа и останалия свят, оповестява CBS News.
Продуцентите оповестяват на съквартирантите за неволната им карантина на 17 март по малкия екран онлайн. Снимките приключват в средата на май, а участниците схващат какво е да живееш в сигурност, въпреки и затворени в къщата на Биг Брадър.

Изоставена болница във Виетнам

Три 20-годишни британки, които са на отмора във Виетнам, трябвало да прекарат 10-дневна карантина, изолирани в изоставено леговище в Нин Бин. Въпреки че някогашната болница не може да се назова първокласна, те разполагат с тоалетни и могат да се къпят, въпреки и с кофи с вода.

Английски зоопарк

Четирима чиновници в зоопарка Paradise Park в Корнуол, Англия, вземат решение да останат в него, с цел да се грижат за животните, откакто на 21 март той е затворен за обществеността поради ковид, оповестява Би Би Си.
Те живеят в зоологическата градина 12 седмици, спазвайки ежедневните си режими на хранене и документирайки времето си с животните в обществените мрежи. Зоопаркът отваря порти при започване на юли.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР