Коронацията отмина при относителен успех за крал Чарлз, който може

...
Коронацията отмина при относителен успех за крал Чарлз, който може
Коментари Харесай

Нови предизвикателства пред Уилям и Кейт

Коронацията отмина при условен триумф за крал Чарлз, който може и да съумя да събере някои от международните държавни глава в Лондон за церемонията, само че се сблъска и с много спорни реакции от републиканци и някогашни колонии.

" Не си мой крал " - страните, които не желаят Чарлз като собствен държавен глава

Коронацията беше съпроводена и с гневни реакции

Междувременно обаче принцът и принцесата на Уелс съумяват да печелят само благосклонности на своя страна. Явно в опит да употребява инерцията от това, принц Уилям разгласи и къде ще се състои церемонията по раздаването на премиите Earthshot, учредени от него.

" След две години открития на значими хрумвания и нововъведения съм благополучен да оповестя, че премиите Earthshot отпътуват за Сингапур, където ще бъдат маркирани новаторските решения на нашите финалисти за 2023 година ", сподели Уилям.
 Снимка 598163

Дестинацията е определена поради това, че островът е един от най-силно засегнатите от климатичните промени. А премиите означават точно решения, които се оправят с проблеми като замърсяване на въздуха и океаните, отбраняване на природата и понижаване на въздействието на световното стопляне.

Миналата година принц Уилям и Кейт Мидълтън съумяха да впечатлят Америка, като организираха церемонията по раздаването на екологичните си награди в Бостън. Сега е ред на Сингапур - Earthshot Prize са планувани за 7 ноември, удостоверяват от Royal Central.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР