Коронацията на крал Чарлз е следващия уикенд, а подготовките за

...
Коронацията на крал Чарлз е следващия уикенд, а подготовките за
Коментари Харесай

Нов повод за напрежение между Уилям и Хари

Коронацията на крал Чарлз е идващия уикенд, а подготовките за нея текат с цялостна пара. На този декор се допуска, че връзките в кралското семейство са спокойни, тъй като всички така и така имат задоволително задължения.

Случаят обаче не е подобен - нова изненадващи разкрития, свързани с принц Уилям, бяха оповестени преди минути в Военновъздушни сили. Според тях принцът е получил " много солидна сума " от притежателите на вестник Sun, като по този метод е организиран въпросът с противозаконното подслушване на телефона му от страна на медията.

Плащането, което се е случило през 2020 година, става притежание на необятната общност в този момент поради делото, което брат му принц Хари води против News Group Newspapers. Самата информация пък е споделена пред медиите от юристите на Хари.
 Снимка 602922
 

В документите не се загатва точната сума, която принц Уилям е получил, нито пък тъкмо с какъв случай за нелегално събиране на информация от страна на Sun става дума. Говорители на принца на Уелс са отказали да разясняват случая.

Според Военновъздушни сили става дума за извънсъдебно съглашение сред Бъкингамския замък и вестника, което може да датира още от 2012 година Освен против NGN, принц Хари е завел още две каузи против таблоиди - Daily Mirror и Daily Mail.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР