Коронацията на Чарлз Трети е историческо събитие с грандиозен мащаб,

...
Коронацията на Чарлз Трети е историческо събитие с грандиозен мащаб,
Коментари Харесай

Неудобства и малко страх: Какво си казаха Кейт и Уилям, Чарлз и Камила по време на коронацията

Коронацията на Чарлз Трети е историческо събитие с величествен мащаб, което основава стрес и дискомфорт освен за хората, които го провеждат, само че и главните настоящи лица – членовете на кралското семейство. Или най-малко по този начин разбираме от диалозите им, уловени от камерите и разкодирани от специалисти по четене на устни .

След монарха и неговата брачна половинка най-голямо внимание в огромния ден провокираха бъдещите крал и кралица на Англия.

Уилям и Кейт дойдоха в Уестминстър дружно с трите си деца, а на излизане от каретата размениха няколко думи , които се опита да разкодира специалистът по четене на устни Жаки Прес за.

Според нея разговорът сред двойката е бил обвързван с дългата тога на принца.

Кейт към Уилям: Добре ли си? Погледни изпод... (тя сочи към роклята му)

Уилям: Да, хваната е. (усмихва се)

Кейт: Само гледай дрехата си.

Уилям: Не се притеснявай, хванах я.
 Вижте величествените Кейт Мидълтън и принц Уилям на коронацията на крал Чарлз  Вижте величествените Кейт Мидълтън и принц Уилям на коронацията на крал Чарлз  Вижте величествените Кейт Мидълтън и принц Уилям на коронацията на крал Чарлз  Вижте величествените Кейт Мидълтън и принц Уилям на коронацията на крал Чарлз
С сходен проблем в деня се сблъскват и самите крал и кралица. На влизане в Уестминстър наметалото на Камила се заклещва , а тя се обръща към Чарлз с думите: „ Можеш ли да окажеш помощ? Благодаря. “

По-късно, до момента в който Чарлз Трети излиза на балкона в Бъкингам, той явно се опасява да се приближи прекалено много до парапета . Според специалистът по четене на устни Жаки Прес монархът казва: „ Не желая да се приближавам прекалено много - може да се изплаша! “ После кралят се обръща към брачната половинка си: „ Внимавай, приближи се “.

За тълпите Камила отбелязва: „ О, виж какъв брой прелестно е това. Забележително. ” Чарлз пита: „ Всички тук ли са? “ преди кралицата да се усмихне и каже за гледката към тълпите: „ Това е толкоз прелестно. “ Тя прибавя: „ Ооо, дъжд “, а по-късно прави пауза и се пробва да изправи главата си нагоре, само че не съумява, защото главата ѝ е натежала поради короната.

Украшенията на новия крал и кралица на Англия наподобява се трансформират и в съществена причина за стеснение дружно с още няколко детайлности.

► 

Докато кралското семейство се подготвя да гледа шоуто с прелитащи самолети над Бъкингам, Кейт споделя на Уилям: „ Вали “, на което принцът на Уелс дава отговор с въздишка на отчаяние. Когато „ Червените стрели “ прелитат, Уилям се обръща към децата си: „ Вижте, деца, апелирам ви. “ Едно от момчетата на балкона споделя: „ Шумно е! “, а Джордж се усмихна и се съгласява с „ Да! “ Когато Червените стрели идват, Камила споделя: „ О, вижте, ето ги. “
 Кралското семейство се събра на балкона на Бъкингамския замък  Кралското семейство се събра на балкона на Бъкингамския замък  Кралското семейство се събра на балкона на Бъкингамския замък  Кралското семейство се събра на балкона на Бъкингамския замък
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР