Бившият адвокат на Доналд Тръмп Майкъл Коен веднъж каза, че

...
Бившият адвокат на Доналд Тръмп Майкъл Коен веднъж каза, че
Коментари Харесай

Свидетелство на Майкъл Коен: Бившият посредник на Доналд Тръмп се превърна в враг, за да вземе щанд за мълчаливи пари

Бившият юрист на Доналд Тръмп Майкъл Коен един път сподели, че би „ понесъл патрон “ за някогашния президент – само че в този момент той ще одобри свидетелска стоянка през днешния ден като основен очевидец на обвиняването в процеса за безмълвните пари.

Превърналият се зложелател на Тръмп е подготвен да предложи на правосъдните заседатели тази седмица вътрешен взор върху покупко-продажбите в основата на делото на прокурорите, той също по този начин е толкоз провокационен звезден очевидец, колкото и да е. Има неговата измъчена история с Тръмп, за който той е служил като персонален юрист и решителен проблемите, до момента в който практиките му не попаднат във федерално следствие.

Това докара до присъди за углавни закононарушения и затвор за Коен, само че без обвинявания против Тръмп, до тогава в Белия дом. Коен, който се чака да се изправи в понеделник, може да се обърне към правосъдните заседатели като към човек, който искрено се е съобразил със личните си злодеяния и е платил за тях със свободата си

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Но правосъдните заседа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР