Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд беше толкова зашеметен от

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд беше толкова зашеметен от
Коментари Харесай

Течовете на Манчестър Юнайтед на Олд Трафорд са толкова лоши, че Рио Фърдинанд си помисли, че е генериран от изкуствен интелект

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд беше толкоз замаян от видеоклиповете на течовете на Олд Трафорд, че си намерения, че това е дело на изкуствения разсъдък.

Червените дяволи претърпяха 14-ото си проваляне във Висшата лига през акцията, откакто бяха победени с 1-0 от преследващия купата Арсена в неделя. Въпреки че представянето на тима на Ерик загар Хаг беше усъвършенстване от предходната им загуба с 4-0 като посетител от Кристъл Палас, почитателите на Юнайтед към момента се усещаха мрачни след резултата.

Към края на мача големи течове по покрива и стените на " Олд Трафорд " доведоха до потоци вода, които се спускаха по стълбите и водопад, изливащ се от върха на стадиона. Беше сюрреалистична панорама, като се има поради, че Юнайтед е един от най-големите и най-богатите футболни клубове в света.

Фърдинанд, който завоюва шест трофеи от Висшата лига и Шампионската лига измежду другите титли в клуба, беше изключително шокиран от приключването на информация.

Докато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР