Корнелия Нинова изпраща търговския ни представител в Букурещ на границата

...
Корнелия Нинова изпраща търговския ни представител в Букурещ на границата
Коментари Харесай

Нинова изпраща наш представител в Букурещ на границата с Украйна

Корнелия Нинова изпраща комерсиалния ни представител в Букурещ на границата с Украйна, където да оказва помощ на български и украински жители. Това е оповестила самата тя по време на среща с работодатели, на която са разисквани последствията за българската стопанска система от глобите против Русия, наложени поради военната интервенция в Украйна.

Представителите на българския бизнес са изразили терзания, че съветската инвазия затруднява снабдяването със първични материали от района, оповестяват от Министерството на стопанската система и промишлеността в изказване.

Работодателите са настояли за поддръжка за настояването на бизнеса директната помощ за българските компании да бъде по-голяма от финансови принадлежности в Плана за възобновяване и резистентност. Нинова е подкрепила това.

„ Българската стопанска система има потребност от директна поддръжка, а не от още заеми. Европейска комисия е предоставила на българското държавно управление да реши какво да бъде съотношението и то би трябвало да е в интерес на българските бизнесмени и произвеждане “, е споделила Нинова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР