Корнелия Нинова била започнала сондажи с Татяна Дончева и АБВ

...
Корнелия Нинова била започнала сондажи с Татяна Дончева и АБВ
Коментари Харесай

Калин Тодоров: Лява България може да консолидира редиците си и да се превърне в незаобиколим фактор

" Корнелия Нинова била почнала сондажи с Татяна Дончева и АБВ за консолидация за изборите. Ако е правилно, това е добра вест. Левите имаме много идейни и всевъзможни други разлики, само че е пристигнало време за повече еластичност.
Съвместните дейности с протестърите ще имат смисъл, до момента в който изринем мафията от властта. Както са запретнали ръкави Рашков, Янев и Радев, това към този момент не наподобява химера ", във Facebook.
 Нинова пробва да сплоти левите за вота, Мая Манолова остава отвън обединението Нинова пробва да сплоти левите за вота, Мая Манолова остава отвън обединението
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова води договаряния за общо явяване на изборите на 11 юли с някогашни съпартийци - Татяна Дончева, Георги Кадиев...
" После обаче пред лява България ще има много провокации: Да се погрижи за работещите и бедните хора; Да се опита да даде отпор на тоталното настъпление на световния капитал; Да поукроти разтърчалата се Херо; Да смекчи войнстващата русофобия.
Ляво ръководство скоро не чакам. Но лява България може да консолидира редиците си и да се трансформира в незаобиколим фактор в ръководството на страната. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР