Кореспондентът на NOVA в САЩ Ясен Дараков за седма поредна

...
Кореспондентът на NOVA в САЩ Ясен Дараков за седма поредна
Коментари Харесай

Ясен Дараков е единственият български журналист на червения килим на наградите Оскар

Кореспондентът на NOVA в Съединени американски щати Ясен Дараков за седма поредна година ще наблюдава от близко най-бляскавото и влиятелно кино събитие на Холивуд – 90-тата гала по връчването на премиите " Оскар ". Той ще бъде и единственият български публицист на аления килим в звездната нощ на 4 март.

От 2 март Ясен Дараков стартира живите си включвания с поредност от извънредни репортажи и изявленията от Съединени американски щати в " Здравей, България " до понеделник заран, когато ще станат ясни огромните спечелили. Репортерът ще улови и показа и първите реакции и настроения от " Долби тиътър " в Лос Анджелис след връчването на влиятелните статуетки.
 Ясен Дараков NOVA
В деня на церемонията, 4 март , Мариан Станков – Мон Дьо ще направи своите прогнози в " Събуди се " кои ще са спечелилите в тазгодишното издание на премиите " Оскар ".

В навечерието на церемонията феновете ще видят и финала на осмото следващо издание на акцията, трансформирала се в емблематична за филмовия канал  KINO NOVA – " Треска за Оскари ". На 4 март от 21.00 ч. най-запалените киномани ще се насладят на разтърсващата хитова премиера – " Възражение по съвест " с 6 номинации и 2 награди " Оскар ". Лентата е режисирана от Мел Гибсън и с споделя историята на присъединяване на Дезмънд Дос (Андрю Гарфийлд) – боец, съумял да оцелее и избави 75 души при кървавите сражения в Окинава през Втората международна война.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР