Копа Америка бе разтърсена от изненади, но нямаше големи такива

...
Копа Америка бе разтърсена от изненади, но нямаше големи такива
Коментари Харесай

Обявиха състава на Бразилия на Копа Америка, липсват контузени звезди

Копа Америка бе разтърсена от изненади, само че нямаше огромни такива при оповестяването на състава на домакина Бразилия, воден от суперзвездата Неймар.
Действащият първенец в конкуренцията ще резервира съвсем еднакъв тим с този, който надделя Еквадор и Парагвай с по 2:0 този месец, с цел да удължи победната серия на Селесао в международните квалификации на шест мача.
Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар, който пропусна предишното издание на шампионата заради контузия, ще поведе състав с една смяна – завръщащият се от контузия 36-годишен бранител на Челси Тиаго Силва ще размени Родриго Кайо от Фламенго.
Има две известни неналичия за отбора на селекционера Тите – Дани Алвес от Сао Пауло, капитан на състава от 2019, и Филипе Коутиньо от Барселона, и двамата поради травми. Огромната въпросителна остава дали Копа Америка ще получи „ зелена светлина “ за осъществяване от Върховния съд на Бразилия – решение се чака в четвъртък.
Съставът на Бразилия:
 Бразилия прекъсна сушата и сграбчи Копа Америка след успех над Перу Бразилия прекъсна сушата и сграбчи Копа Америка след успех над Перу
Бразилия завоюва трофея от Копа Америка за девети път в своята история, откакто на финала на шампионата победи Перу с 3:1. Така тимът...
Вратари: Алисон, Едерсен, Вевертон
Защитници: Алекс Сандро, Данило, Емерсон, Ренан Лоди, Едер Милитао, Фелипе, Маркиньос, Тиаго Силва
Полузащитници: Каземиро, Дъглас Луис, Евертон Рибейро, Фабиньо, Фред, Лукас Пакета
Нападатели: Евертон, Габриел Барбоса, Габриел Жезус, Неймар, Ричарлисон, Роберто Фирмино, Винисиус Жуниор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР