Концертът на НЛО, който ще се състои, е обида към

...
Концертът на НЛО, който ще се състои, е обида към
Коментари Харесай

Поппандов скочи на Мамалев заради концерта на НЛО

 " Концертът на НЛО, който ще се състои, е засегнатост към Велко Кънев! Аз съм омерзен и няма да вземам участие в тази халтура! "

С тези думи артистът Павел Поппандов разгласи, че е срещу да излезе на сцената в готвения концерт под надпис " Спомен НЛО ", иницииран от Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев. Поппандов счита, че сходен концерт е засегнатост и за отишлия си без време Велко Кънев, с който дружно с Мамалев сътвориха " Клуб НЛО “.

" Заради паметта на Велко Кънев, който беше извънредно висока топка, не би трябвало да се пада толкоз ниско - да се прави халтура с името НЛО! Знаете ли, аз доста постоянно сънувам Велко Кънев. Той в действителност беше класа и си отиде толкоз неуместно млад. Никой в никакъв случай не е бил като него. Та Велко имаше аудитория даже като студент във ВИТИЗ. Публика, която искаше да види един кандидат-актьор. Но значимо е да се каже, че негов преподавател бе недостижимият Апостол Карамитев, а пък моят преподавател бе Боян Дановски. Професионализмът просто се предава. И тъкмо поради паметта на Велко не ми се желае дотам нещата да се комерсиализират ", изясни Поппандов и вметна, че единствено преди няколко месеца даже сънувал Велко Кънев.

" Имах един забавен сън, в който заставам на някакви стълби с него. Той беше ухилен, доста въодушевен и ми говореше за един текст на пиеса, която би трябвало да сложим. Не си припомням съответния текст, само че в будно положение все си мисля и се запитвам коя ли е тази пиеса. Много ми се желае с Велко да се срещнем още веднъж. Но дали... ", печален е Поппандов, оповестява " България Днес ".

Що се отнася до сътрудниците му Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, артистът е безапелационен: " Не подкрепям връзка с Георги Мамалев! На разнообразни позиции сме по някои въпроси. Но всеки човек може самичък да избере пътя си, да избере приятелите си и хората, с които да поддържа връзка. И популярност Богу ", добавя Поппандов.

Той и различен път е получавал предложение да се включи в сходен жанр развлекателна продукция, само че отказал.

" Вярно е. Имах покана от Тончо Токмакчиев да се включа в " Каналето " и естествено, внимателно отхвърлих. Невъзможно е да се направи съпоставяне с НЛО. Като цяло развлекателният бизнес отива надолу. Как мога примерно да окачествявам " Каналето "? Безподобна, необразована и некадърна халтура. Липсата на сценаристи и на обществен детайл прави беззъбо и безсмислено едно такова предаване. Удивява ме най-вече, че артисти с тежест считат, че като си сложат мустаци и каскет, стават типични български простаци и са доста смешни. Единственото предаване, което ми харесва, въпреки че и там малко се увличат, е " Господари на ефира ". Има находки и там всичко е подплатено с действителни случки ", прави дисекция на телевизионния прозорец у нас Поппандов.

Иначе концепцията за концерт на " Клуб НЛО " е на композитора Стефан Димитров - създател на музиката на редица шлагери на паметната група. В залата ще прозвучат занимателните песни на комиците, измежду които " Адвокате ", " Калашников ", " Свако Цако ", " Ех, Канада " и така нататък На сцената най-вероятно ще се качат и останалите любимци на публиката, които се изявяваха в тв предаването - Мария Сапунджиева, Катето Евро, Антон Радичев, Теодор Елмазов, Мария Статулова и Димитър Рачков. Събитието въпреки всичко ще уважи по специфичен метод Велко Кънев и Чочо Попйорданов, които към този момент не са измежду нас. Павел Поппандов обаче счита, че мнозина от изброените артисти към този момент тотално са залитнали по халтурата, ламтели единствено за пари и по тази причина не виждал своето място в този състав.

" Казах на Мамалев, че не желая песните на НЛО да се не помнят и изхвърлят през прозореца, и по тази причина още по време на моя юбилеен концерт тази година му предложих да възродим групата под някаква форма ", показа композиторът Стефан Димитров. Освен известните песни от предишното обичаните актьори ще показват някои от най-паметните си скечове. Те ще бъдат модерни, а на концерта ще бъдат показани архиви от историята на " Клуб НЛО ". Спектакълът ще бъде режисиран от Лъчезар Аврамов - наследник на Богдана Карадочева. Той стана прочут с кино лентата си " Снимка с Юки ", в който взе участие Руши Видинлиев, а сюжетът бе на Димитър Стоянович.

Хумористичното предаване " Клуб НЛО " се излъчва по Канал 1 в интервала 1996-2004 година Началото си паметното трио води от 1981 година, когато е сниман филмът на режисьора Людмил Кирков по сюжет на Станислав Стратиев " Оркестър без име ". С него изгряват и четири звезди - Велко Кънев, Георги Мамалев, Павел Поппандов и Катерина Евро. Те основават естрадната група НЛО през 1983 година и имат голям триумф. 13 години по-късно, през 1996 година, те вършат лично тв шоу - " Клуб НЛО ". Излъчено е за първи път по Канал 1 през 1996 година В него те канят и нови артисти - Антон Радичев, Петър Попйорданов и Мария Сапунджиева.

Самият Мамалев не пожела да разяснява думите на сътрудника си. Според него всеки е свободен да приказва и мисли каквото му душа желае.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР