Концертът на грандамата на френския шансон Мирей Матийо в България

...
Концертът на грандамата на френския шансон Мирей Матийо в България
Коментари Харесай

Концертът на Мирей Матийо се отлага за 2021 г

Концертът на грандамата на френския шансон Мирей Матийо в България се отсрочва за 31 октомври 2021 година в зала 1 на НДК. Решението за смяната при провеждането на събитието бе взето от мениджмънта на френската звезда, уредниците от BLUEPLAN и локалния промоутър. Поради невижданата обстановка във Франция и целия свят, както и  загрижеността от страна на всички страни, участващи в подготовката и реализирането на концерта, се постанова събитието да бъде изместено за идната година.
Желанието на уредниците е да поднесат едно незабравимо преживяване на всички почитатели на Мирей Матийо в цялостния му искра и мащаб. В този миг обаче подготовката е възпрепятствана от невъзможността да се организират концерти от интернационален сан заради намаляването на потенциала на залите и риска от разпространяването на ковид (COVID-19). Настоящата обстановка изисква рационални дейности и вдишване на отговорност към публиката, тъй като най-важна е сигурността и спокойното осъществяване на събитието.
 Нова дата за концерта на Мирей Матийо у нас Нова дата за концерта на Мирей Матийо у нас
Дългоочакваното първо посещение на грандамата на френския шансон Мирей Матийо в България ще бъде изместено за края на тази година. Набл...
Феновете на френската звезда ще могат да се насладят на осъществяванията ѝ на 31 октомври 2021 година в зала 1 на НДК, когато се чака обстановката с пандемията да се успокои. Всички билети, закупени  досега, важат без нужда от презаверяване за новата.
За повече информация следете Facebook страницата на, както и новините на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР