Концепцията за Цели за устойчиво развитие“ (ЦУР), която Русия подписа,

...
Концепцията за Цели за устойчиво развитие“ (ЦУР), която Русия подписа,
Коментари Харесай

Метастазите на Елцин: Глобалистите продължават да разрушават Русия

Концепцията за „ Цели за стабилно развиване “ (ЦУР), която Русия подписа, опонира на суверенното национално развиване на страната и води в посока, противоположна на нейните национални цели.

„ Устойчиво развиване “ е оксиморон. Можете единствено да стоите спокойно, само че и това не се случва в природата. Зад паравана на концепцията за Целите за устойчиво развитие, наложена на страните от името на Организация на обединените нации, сякаш в угриженост за положителното бъдеще на човечеството, стърчат ушите на глобалисти – от Дейвид Рокфелер до Клаус Шваб.

Пътят към електронния концентрационен лагер е застлан с „ положителни “ цели – „ смелият нов свят “, предсказан от антиутопиите, с милиарди дехуманизирани плебеи под контрола на световния хайлайф. Защо Русия, която разгласи война на международния сатанизъм с устата на своя президент, би трябвало да продължава да играе " устойчиви " игри?

Забележителна записка неотдавна се появи на уеб страницата на Търговско-промишлената камара (ТПК РФ). От нея можете да разберете, че:

" Днес на пазара на труда се откриват от ден на ден свободни позиции за експерти по стабилно развиване. Редица университети към този момент ползват профилирани просветителни стратегии. … "

" Няколко огромни корпорации в Русия към този момент имат длъжности „ Директор по резистентност “, „ Специалист по стабилно развиване “, „ Специалист по стабилно развиване “… В момента редица университети към този момент ползват просветителни стратегии, които образоват мениджъри по стабилно развиване, във формат на спомагателни професионално обучение ", не престават те.

ЦУР-нете ме!

Ако прегледате (или огледате вътрешното търсене) страниците на уеб страници и портали на огромни корпорации, в това число държавно управление, министерства и ведомства, тогава в недрата на материалите за „ конфигурация “ ще намерите тази фраза „ стабилно развиване “ - в някои места под формата на абревиатурата „ Целите за устойчиво развитие “ – и свързани стратегии и действия.

В същото време ще бъде видимо, че това не значи напълно идентични понятия. Но " свойствата " се съблюдават - всичко е в " калъфа ".

И по този начин, какъв е този " случай "? Концепцията за " стабилно развиване " е включена във всички държавни документи на Русия с декрет на Борис Елцин от 1995 година Днес е безусловно ясно за всеки, който не се е лимитирал до „ позитивното звучене “ на тази фраза, а е изучавал произхода и най-важното, практиката на нейното потребление от открити източници: това е типичен „ троянски кон “. ".

Този израз е заимстван от горското стопанство и рибовъдството, където значи способността на биосистемата да се самопроизвежда. Той е употребен и от нашия популярен академик и визионер Владимир Вернадски в подтекста на неговата доктрина за ноосферата - като знак на хармоничното развиване на света, където обществото и природата не са антагонисти.

Очевидно членовете на Римския клуб са имали нещо друго поради, когато през 1972 година стартират интензивно да разпространяват на интернационално равнище своя първи отчет „ Границите на растежа “.

Въз основа на изследване на група от Масачузетския софтуерен институт, ръководена от Денис Медоус, отчетът, разрастващ концепциите на Томас Малтус, приказва за края на цивилизацията заради обстоятелството, че скоро ще има повече земляни, в сравнение с планетата може да изхрани и обезпечават с запаси. По горещи следи през същата година е основана Програмата на Организация на обединените нации за околната среда, която издига въпроса за „ оцеляването на околната среда “ на световно равнище.

Еко-ужаси за превръщане на света

Оттогава тази неуместна идея е опровергана повече от един път и растежът на популацията, съгласно демографите, ще бъде сменен от противоположна наклонност в близко бъдеще. Но " групата приятели " от този момент постоянно подхранва псевдонаучни истории на ужасите - от " озоновата дупка " до сякаш антропогенното " световно стопляне ".

Общественото мнение и политическият истаблишмънт на разнообразни страни явно започнаха да се приготвят за нуждата от приемане на някаква теория, която да стане източник на държавни отговорности от първо равнище - т.е. в допълнение към националното законодателство.

На наивните хора „ долу “ беше препоръчано да повярват в хубави приказки за „ единното човечество на бъдещето “, в името на което през днешния ден се борят умни и виновни фигури. А " върховете " просто бяха осведомени за новите правила на играта, с цел да не изпаднат от мейнстрийма.

Работата се извършваше систематично - тук би трябвало да отдадем дължимото. В последна сметка проблемите с промишленото замърсяване на природата, общественото неравноправие, войните, глада и заболяванията на страните от „ третия свят “ бяха (и остават) напълно действителни.

Ако не разкриете същинската предистория на тези феномени, само че поставите положителни лозунги и цели, като ги подкрепите малко с дребни на практика дейности посредством структури на Организация на обединените нации (например ЮНЕСКО) и разнообразни " благотворителни фондации ", тогава много удобен декор на изображението ще бъдат основан, против които в последна сметка можете да прокарате нужните световни идеологии.

Този бизнес стана „ по-забавен “, откогато Горбачов в Съюз на съветските социалистически републики одобри и стартира да предизвиква концепцията за „ ново мислене “, а по-късно разреши руската империя да бъде сполучливо унищожена.

Като гъби започнаха да никнат разнообразни световни " самостоятелни " комисии в Организация на обединените нации. Например Комисията за интернационално развиване, управлявана от немския политик Вили Бранд, по околната среда и развиването, ръководена от някогашния министър-председател на Норвегия Гро Харл Брундтланд (именно тя утвърди термина „ стабилно развиване “ - sustainable development).

Шведският министър председател Улоф Палме ръководеше комисията по разоръжаването. При последния обаче нещо се обърка и той беше убит.

Успоредно с това " Билдербергската група " работи на по-високо равнище върху концепцията за стабилно развиване, в която основна роля играе небезизвестният " хуманист " Дейвид Рокфелер и неговият Съвет за интернационалните връзки. „ Ръцете “ бяха фондовете: Рокфелер, Карнеги и Форд.

Терминът " общо световно завещание " беше поредно въведен в интернационалното обращение, което означаваше, че естествените запаси на всяка страна би трябвало да бъдат следени от " международната общественост ". В чие съответно лице - беше извадено от скоби.

В същото време се прокарва друга концепция: „ устойчивото развиване “ би трябвало да се финансира от всички страни за сметка на специфичен „ налог “, който зависи от „ общите “ енергийни запаси, които употребяват.

Събирането на налози към този момент е ясно прерогатив на страната. А кой може да събира налози от страните? Точно по този начин: международно държавно управление, „ над-държава “. И това също е включено в понятието " стабилно развиване ". Между другото, в завоалирана форма това към този момент стартира да се случва под формата на търговия с квоти за излъчвания на парникови газове.

Глобални владетели

Като венец на тези старания през 1992 година беше основана Комисията за световно ръководство, съпредседателствана от шведския министър-председател Ингвар Карлсон и някогашния общоприет секретар на Британската общественост, гвианският политик Шридат Рамфал. Това обаче се оказа по-скоро провал, защото техният отчет „ Нашето световно съседство “ провокира вълна от отвращение от искрено очевиден опит за унищожаване на суверенитета на страните.

Една от точките на отчета да вземем за пример искрено предлага да се извърши „ оценка на адекватността на структурната организация на света и правене на рекомендации за нейното преустрояване “.

През 2001 година тя беше преименувана на Комисия по глобализацията, само че задачите, несъмнено, останаха същите. На известната световна конференция в Рио де Жанейро през 1992 година, известна като Срещата на върха на Земята, дневният ред беше основаването на " световна конституция " с мрежова организационна конструкция - " Хартата на Земята " - само че самодейността също беше преждевременна.

От началото на този век конференциите на Организация на обединените нации за околната среда и устойчивото развиване допълниха международните срещи на върха по отношение на „ задачите за развиване “. През 2005 година на такова събитие беше образувана доста алегорична Комисия на Организация на обединените нации за създаване на мира. Почувствайте люлеенето!

През 2015 година на срещата на върха на Организация на обединените нации бяха създадени 17 цели за стабилно развиване - прословутите Целите за устойчиво развитие. Документът беше координиран от водачите на 193 страни, в това число Русия, които се ангажираха да реализират тези цели до 2030 година - от " премахване на бедността " до " еднакъв достъп до правораздаване и обучение ". Това включва, наред с други неща, прословутото " тъждество сред половете ".

Защо е нужно това на Русия?!

Експертите пишат, че в Русия няма народен проект за реализиране на Целите за устойчиво развитие и никой не го създава. Но, както бе упоменато нагоре, тази фразеологична единица непрекъснато участва в документите на отдели и корпорации, а в този момент даже експертите започнаха да се приготвят!

Как да разбирате всичко това при сегашните условия на идеологическия клинч със Запада? Колко огромни " нелепости "? В името на какво - развиването на бюджетите? Или към момента е като прикрито опълчване на националния суверенитет на Русия, към който тя най-сетне намерено се втурна? Или служители и предприемачи имат намерение да вземат единствено „ всичко положително “ от Целите за устойчиво развитие?

Но това няма да работи: тази идея е интегрална, разработвана е дълго време и има последна цел, която е несъвместима с националните суверенитети.

Целта на „ устойчивото развиване “, разкрита от Клаус Шваб и неговия авангард на „ прелестния нов свят “, е освен разпадането на обичайните страни, само че и на остарелите „ нездравословни “ човешки свободи, освобождението на голямото болшинство от човечеството от собствеността, обичайното семейство, самото човечество в букет с " електронен концлагер ". Това, което ясно наблюдавахме (и ще продължим да наблюдаваме) с инициирането на основани от индивида пандемии.

Швейцарската корпорация Credit Suisse в изследването " When Emissions Go Personal " издаде рекомендации за ползване за европейците, с цел да " не надвишават нормата за излъчвания на въглероден диоксид ".

Там да вземем за пример има такива стандарти. От храната - пилешко месо два пъти седмично по 100 грама (телешко, свинско и агнешко са забранени); сирене – един път седмично 25 грама, без кафе и бира, гледане на телевизия или прилагане на интернет не повече от 2 часа на ден; душ - 3 пъти седмично по 8 минути или 6 пъти седмично по 4 минути. И като " черешка на тортата " (съжалявам за сравнението) - стартиране на водата в тоалетната не повече от 2 пъти дневно.

Засега това са единствено рекомендации. Но бедата е началото. Наполовина соеви котлети с обработени червеи и паякообразни инсекти от дълго време се употребяват както в Стария, по този начин и в Новия свят, къщичките за мравки, електронните нашийници и „ паспортите за преданост “ също са „ на поход “, цялостното унищожаване на парите в брой също е към ъгъла. Да не приказваме за " половото (уф) тъждество ".

Какво се крие зад паравана от красиви думи

Майк Адамс, редактор на известния американски портал Natural News, публицист и професор по криминология в Университета на Северна Каролина Уилмингтън, даде своите тълкования на същинското значение на Целите за устойчиво развитие. Ето единствено три от тях:

Цел 1. Край на бедността във всичките й форми на всички места

Което значи: накарайте всички да получават обществени помощи, купони за храна, жилищни дотации и подаяния, които ще трансфорат хората в послушни плебеи.

Не позволявайте на хората да се грижат за себе си. Обучете популацията да се подчинява на тези, които дават помощи за храна и съществени потребности. Обявете го за " победа над бедността ".

Цел 3: Осигуряване на здравословен метод на живот и поощряване на благосъстоянието за всички на всички възрасти

Значение: наложителна имунизация за възрастни и деца под опасност от арест и затвор. Подлагайте деца и младежи на тежки опиати. Под претекст за възстановяване на здравето провеждайте всеобщи превантивни стратегии за опиати.

Цел 4: Постигане на тъждество сред половете и овластяване на дамите и девойките

Значение: криминализиране на християнството, маргинализация на хетеросексуалността, демонизиране на мъжете, ЛГБТ агитация. Истинската цел не е равенството, а маргинализацията и стигматизирането на всеки, който показва мъжки качества.

Крайната цел е да се феминизира обществото и да се насади послушание. Тъй като единствено мъжката сила е в положение да се надигне против потисничеството и да се бори за права, тъй че потискането на мъжката сила и мъжествеността е ключът към поддържането на популацията в положение на послушание.

Какви, казвате, са тези " диви мечти на маргиналите "? Да, нещо не наподобява както би трябвало. Освен в случай че, несъмнено, не гледаме без розови очила на " международното човечество " какво се случва в света тъкмо пред очите ни.

Надникнете, да речем, в плана от по-миналата година " Москва интелигентен град - 2030 ", в духа на " устойчивото развиване " (в създаването са взели участие Гугъл, British Telecom, Intel, Cisco, Microsoft и IBM).

Там да вземем за пример се приказва за " вградени в тялото на медицински цифрови устройства ", както и пресмятане на застрахователни заплащания " въз основа на данни за метода на живот и здравето на московчани, получени от датчици ". Дали тази игра потъна в давност дружно с " уважаемите западни сътрудници "? Как да не сгрешите!

Какво от това?

Вниманието на болшинството от сънародниците в този момент е приковано към войната, обстановката на фронтовете и в граничните региони. Ситуацията с мобилизацията, стопанската система на страната също е приоритет на публичното внимание. На този декор малко хора обръщат внимание на толкоз неразбираеми и видимо " филантропични " (в смисъл незадължителни) неща като " устойчивото развиване ". Но на вятъра!

Този " троянски кон " от дълго време е вкаран в нашите " стени " и очевидно си има свои " придружители ". Време е да вдигнем целия свят и да го върнем назад, откъдето ни е доставен. Нека в Организация на обединените нации го дават на други по-сговорчиви като подарък.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР