“Контра се завръща след Великден с анализ на интригуващите двубои

...
“Контра се завръща след Великден с анализ на интригуващите двубои
Коментари Харесай

“Контра”: Размениха ли си ролите Арсенал и Ман Сити в битката за титлата

“Контра ” се завръща след Великден с разбор на завладяващите дуели от топ шампионатите на Европа през миналия кръг.

Журналистите Красимир Гълъбов, Васил Сумрачки, Радослав Стойков и Даниел Любомиров разискаха аргументите за втория следващ несполучлив опит да Арсенал да реализира победа в мач, в който повежда с 2:0.

Размениха ли се в действителност към този момент функциите на “артилеристите ” с Манчестър Сити в борбата за купата, поради съкратената им разлика и идния пряк конфликт на “Етихад ”? Защо играчите на Микел Артета изпитваха компликации да затворят мача против Уест Хам и до каква степен към този момент може да се приказва за преимущество по отношение на набиращия от ден на ден скорост отбор на Гуардиола?

Ливърпул се отпуши против Лийдс, само че остава надалеч от борбата за топ 4, където Манчестър Юнайтед реализира обикновен триумф против Нотингам, а Нюкасъл и Тотнъм позволиха провали.

В Испания Барселона не можа да вкара гол в трети следващ мач, само че остава с 10 точки пред Реал Мадрид, който като че ли е съсредоточен само върху Купата на краля и Шампионска лига. Могат ли “лос меренгес ” някак си да се провалят в реванша против разколебания Челси?

В Италия още веднъж грандовете редуваха мощни мачове в евротурнирите с незадоволително показване в Серия “А ”, като това важи най-много за Интер, Милан и Ювентус. С Рома обстановката е наопаки, а Лацио няма задължения отвън Калчото и може би по тази причина наподобява единствен (освен Наполи) сигурен за довеждане докрай в зона “Шампионска лига ”.

Гледайте “Контра ”!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР