Конструкцията на правителството е не само нестабилна, тя е налудна.

...
Конструкцията на правителството е не само нестабилна, тя е налудна.
Коментари Харесай

Карбовски: Предлагам да бъдат изпратени санитари в МС, виждам феноменална неадекватност

" Конструкцията на държавното управление е освен нестабилна, тя е налудна. Някой не станал на европейския химн и съгласно Кирил Петков това е засегнатост за европейските полезности. Трябва да се отнасяме по-внимателно и сериозно със съюзите, а не да ги благославяме и да свирим с фанфари, когато стане дума за тях. Аз персонално бих станал, само че в случай че някой не желае да става на непознати химни, бих му споделил - добре. Така започваме да губим народна власт - през положителното образование и през това да почитаме съюзи, които май нас не ни почитат и не ни дават доста ".

Това съобщи за БНР журналистът Мартин Карбовски. Той уточни, че не поддържа напускането на съюзи, единствено че " Европейският съюз да не се трансформира в Съветския съюз и Брюксел да не се държи като Москва ".

" Не съм срещу Европейския съюз, само че имам право да бъда ", добави Карбовски,

Според журналиста друг кабинет е бил изходът, а демокрацията и честните избори:

" Някой да каже, че няма излаз, очевидно бърза да дава оръжие или санитари на фронта. Предлагам да бъдат изпратени санитари в Министерския съвет, стартирам да виждам феноменална некомпетентност сред тези хора, които дефинират съдбините на нацията, и хората, които са по-надолу - под зам.-министър, тези, които не работят в министерствата. Повечето хора нямат никакво желание и не са обсъждали да пращат оръжие някъде, да махат основния прокурор или да се съюзяват, както се е съюзила тази коалиция. Долу дневният ред е напълно друг. Докато горе ни занимават с прайд и война, долу се занимават със скара, с бира и с оцеляване - това е типичният български метод за оцеляване ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР