Константин и Коко Динев са четири пъти баджанаци – двамата

...
Константин и Коко Динев са четири пъти баджанаци – двамата
Коментари Харесай

Коцето и Коко Динев - 4 пъти баджанаци! Адашите са спали с Райна, Преслава, новата на хазартния бос - Тони и Венета Райкова

Константин и Коко Динев са четири пъти баджанаци – двамата плейбои имали 4 общи дами в постелята си. Освен Преслава и Райна, които са делили, съгласно слуховете фолк артистът имал алъш-вериш и с актуалната половинка на хазартния необут, която преди дни го подари с щерка. Тони и някогашният реализатор на „ Пайнер ” са имали мимолетна спекулация преди години, за която първи HotArena разкри неотдавна.

След като се раздели с фолк певицата Емилия, Динев си хвана нова другарка - Тони, която е незнайна за необятната аудитория, написа Уикенд. За мадамата се знае само, че е приключила естрадно пеене и доскоро повече от седмица подари предприемача от ВИС с дете. Преди да се хване с Константин Динев, Тони е измачкала чаршафите с някогашния на Райна – артиста Коцето. Най-вероятно това се е случило по време на брака му, тъй като той е фамилен от 9 години.

До момента Коко Динев има три деца – 15-годишната Ивон от връзката му с Анелия, а от Емилия - наследник и щерка – Иван и Мира. Бебето от Тони е четвърто за някогашния футболен необут.  Освен Тони, Коцето и „ осеменителя на фолк певиците ” са баджанаци около още две фолк певици - Райна и Преслава. След дългогодишната си връзка с Константин Райна се метна в обятията за хазартния необут, което не остана прикрито за медиите. Лютата македонка се опита, въпреки и несполучливо, да отхвърли, че е имала нещо общо с предприемача, само че дебело акцентира, че босът от ВИС има някакво характерно лъчение, с което притегля дамите, и това напълно не са парите му. 

С Преслава многодетният баща изкара повече от година, като даже и тогавашната му половинка Емилия не скри, че е наясно, че двамата спят дружно, а Коко даже за малко се бе изнесъл да живее с Преси в Пловдив. Адашът му пък спеше с дуетната си половинка, преди да се ожени за брачната половинка си Надя. 
Според информация на HotArena четвъртата обща жена на Коко Динев и Константин е Венета Райкова. Секс триъгълника сред тях се е случил преди десетина години. Коко и Коце и до през днешния ден имали мокри мемоари от уменията на Венета. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР