Конкурсите за красота са фабрика за проститутки, разкри шоуменът Кирил

...
Конкурсите за красота са фабрика за проститутки, разкри шоуменът Кирил
Коментари Харесай

Киро Скалата: Конкурсите за красота са фабрика за проститутки

 " Конкурсите за хубост са фабрика за проститутки ", разкри шоуменът Кирил Вълчев – Киро Скалата. Бодибилдърът е засегнат от уредниците на надпревари сред миски.

" Те са сводници. Нямат пари да почерпят оскъдно кафе. Още при кастинга се уговарят с тази, която има най-богат спонсор, с цел да завоюва – изясни схемата Скалата. – Обясняват  им по какъв начин са им нужни 20 000 лв. за състезанието., После прибират тези пари. Организаторите нямат нито един действителен спонсор. Ченгетата да ревизират и да ги вкарат в пандиза ".

Вълчев ще прави гражданска война в организирането на състезания. Той е уредник на новаторска конкуренция, чийто кастинг е тази събота във Велико Търново от 17 часа.

" Имаме 20 девойки, които са се записали досега, само че евентуално ще бъдат повече. 15 ще отидат на състезанието на 6 декември. Надпреварата ще е три дни. В първия участничките  ще готвят надзиравани от началник Маков и началник Трухчев. Вторият ден Киро и журито ще тестват уменията на девойките. " Ще бъде нещо като ден на гения ", споделя Скалата. Последният ден участничките ще дефилират в национални носии, по бански, с рокли и фитнес облекло, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР