Конкурс за най-сладка целувка накара пловдивчани, а и не само

...
Конкурс за най-сладка целувка накара пловдивчани, а и не само
Коментари Харесай

Търси се майсторът на най-сладката целувка

Конкурс за най-сладка целувка накара пловдивчани, а и освен да вкарат устните си в деяние и да покажат цялата си обич единствено в един кадър. Състезанието за целувачи се провежда във връзка Деня на влюбените - 14 февруари. Провежда се за 16-и път.

Всички, които желаят да се включат в състезанието, би трябвало да запечатат най-страстната целувка, на която са способни, и да я изпратят на мейл до 12 февруари. В писмото би трябвало да се напишат двете имена на участника и координати за връзка. Всеки може да взе участие с до 5 авторски фотоси, като изискването е да няма редакция по тях, в това число с стратегии като фотошоп.

Важно е да се посочи, че няма професионални и възрастови ограничавания - по този начин, както е в любовта, която не пита. Победителите ще бъдат оповестени на 13 февруари, а премиите са повече от страхотни. Сред тях са книги, козметични комплекти, уикенди за двама, бутикови облекла и доста други. Организаторите чакат въодушевени фотоси на целувки и благодарят на Община Пловдив, че още веднъж поддържа състезанието и подава ръка на любовта.

В звук с конкуренцията в Цар-Симеоновата градина ще бъде показана галерия с 20 пана. Тя ще може да се види от 1 до 28 февруари и ще покаже фотоси, участващи в тазгодишния конкурс.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР