Конгресът на САЩ е започнал разследване срещу бившия президент на

...
Конгресът на САЩ е започнал разследване срещу бившия президент на
Коментари Харесай

Конгресът разследва Барак Обама и Хилари Клинтън

Конгресът на Съединени американски щати е почнал следствие против някогашния президент на страната Барак Обама и някогашния държавен секретар Хилари Клинтън, заяви Би Би Си.

Това беше оповестено от представителите на Републиканската партия в Долната камара на Конгреса. Разследваният ще бъдат осъществени от две паралелни комисии. Обект на следствието ще е договорка на администрацията на Обама от 2010 година Тогава беше подписано съглашение, с което Русия получи надзор над 20% от урана в страната. Ще има и следствие, концентрирано върху прекратяването на следствието на ФБР против Хилари Клинтън за потреблението на персонален имейл за служебни цели.

Вече излязоха сведения, че договорката за уран е била подписана, откакто благотворителни организации на Бил Клинтън са получили огромни дарения от съветски донори.

Разследванията не са свързани с това за съветска интервенция в акцията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Има упования следствие да организира и основният прокурор Джеф Сешънс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР