Конфликтните зони се превърнаха в доходоносен бизнес за някои. Това

...
Конфликтните зони се превърнаха в доходоносен бизнес за някои. Това
Коментари Харесай

Путин: Конфликтните зони се превърнаха в доходоносен бизнес за някои

Конфликтните зони се трансфораха в " рентабилен бизнес " за някои . Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин, представен от локални медии.

Той изрази паниката си от това, че терористите са се сдобили с оръжия , които в началото са били предоставени на по този начин наречената " умерена съпротива ".

Прави усещане, че горещите точки и конфликтните зони са се трансформирали за някои в рентабилен бизнес, връзка със сиви схеми за доставка на оръжие в страни и райони с нестабилна военна и политическа обстановка, сподели Путин на среща на Комисията за военнотехническо съдействие на Русия с непознати страни.

Според него " износът на оръжие е огромна отговорност за всяка страна и е доста значимо всички участници на международния пазар да осъзнават това ".

Руският президент изрази безпокойството си, че някои производители на оръжие " нарушават нормите и правилата на интернационалното право ", което е довело до доставянето на оръжие за " умерената съпротива ", попаднало след това в ръцете на терористи.

Вместо да се борят действително с терористичните групи, има реплика на битка, до момента в който безконтролното снабдяване на оръжие пораства, разясни той.

Путин увери, че Москва управлява доставките на съветско оръжие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР