Конър Рийд, за когото се смята, че е първият британец,

...
Конър Рийд, за когото се смята, че е първият британец,
Коментари Харесай

Откриха мъртъв 26-г. британец, който пръв се зарази с К-19 в Ухан и го пребори с...

Конър Рийд, за който се счита, че е първият британец, заразил се с ковид във Ухан, е открит мъртъв. Досега аргументите за гибелта на 26-годишното момче остават мистерия. Тялото му е открито в университетското му общежитие без признаци на насилствена гибел, пишат локални медии.

Припомняме, че

Младежът се разболя от ковид в края на ноември предходната година, до момента в който работеше като преподавател в Ухан, Китай. След това той стартира да приказва за това, което е претърпял по време на заболяването си в обществените мрежи. Той сподели, че е претърпял „ 24 пъклен дни, чувствайки се на прага на гибелта “. След заболяването той продължи да учи филология в университета.

Според родителите му той е бил цялостен с сила и интерес към живота. Смъртта на сина им е цялостен потрес за тях.

„ Разбирам чудесно, че когато млад мъж умира ненадейно и полицията споделя, че няма подозрителни условия, непроменяемо значи, че той се е самоубил. Разбирам за какво хората могат да мислят, че това е самоубийство, само че не го имам вяра ", призна бащата на Конър.

Криминалистите обявиха, че не са разкрили явна причина за гибелта. Те ще би трябвало да проведат поредност от проби, които ще лишават до 12 седмици.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР