Конър Макгрегър има големи очаквания за завръщането си.Бившият шампион в

...
Конър Макгрегър има големи очаквания за завръщането си.Бившият шампион в
Коментари Харесай

Конър Макгрегър за Майкъл Чандлър: Идеален е за ритници в главата

Конър Макгрегър има огромни упования за завръщането си.

Бившият първенец в две дивизии на UFC би трябвало да се завърне в клетката в края на 2023 против Майкъл Чандлър. Последната му борба се състоя през юли, 2021-а. Тогава той получи тежка травма на крайници и трябваше да се подложи на интервенция.

“Това няма да бъде просто завръщане. Ще бъде най-великото завръщане в бойните спортове. Ще ритна Чандлър в главата. Главата му е идеална за ритници. Към това се целя. Ще видите фрагменти от UFC 264 със счупения ми крайник, който виси, а по-късно ще видите фрагменти с главата на Чандлър, която виси. Развълнуван съм и съм стимулиран за този дуел ", сподели ирландецът в изявление за UFC.

Чандлър има три загуби в пет дуела в UFC. Въпреки тази статистика, той направи усещане като един от най-зрелищните бойци в организацията. Неговият конфликт с Джъстин Геджи даже получи премия от медията mmafighting.com. за най-хубав дуел на 2021-а.

“Той направи някои вълнуващи срещи. Готов е да се бие когато и да е. Не е неприятен войник. Дори не ме интересуваше против кого ще се удрям. Надявам се да имам още 100 дуела. Надявам се на неизменност ”, добави 34-годишният Макгрегър. Той е безапелационен, че му трябват най-малко три дуела на година, с цел да се усеща добре.

Макгрегър и Чандлър са основни треньори в 31-то издание на реалити формата The Ultimate Fighter. Двамата се чака да се срещнат в осмоъгълника в края на тази година.
 Конър Макгрегър даде обещание да счупи още един връх в UFC Конър Макгрегър даде обещание да счупи още един връх в UFC
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР