Композитор, певец, автор на песни, актьор, писател и активист Стинг

...
Композитор, певец, автор на песни, актьор, писател и активист Стинг
Коментари Харесай

Велик музикант с два концерта на Античния, билетите - от 110 до 190 лева!

Композитор, артист, създател на песни, артист, публицист и деятел Стинг е един от най-великите актьори на международната музикална сцена. През своята популярна кариера той е продал съвсем 100 милиона албума и е притежател на голям брой влиятелни награди. Концертите на Стинг на 19 и 20 юни 2018 година са включени във формата Hills Exclusive и се реализират с поддръжката на община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Общината за 2018 година.
Мястото за провеждането им - Античният спектакъл, е определено персонално от Стинг. И в действителност, какво по-невероятно комбиниране на хилядолетна история и културни обичаи, прелестно допълващи магическата музика на този свръхестествен актьор.

Феновете на Стинг в България ще имат изключителното удоволстие да чуят всичките му шлагери в един брилянтен театър, комбиниран с неповторимата атмосфера на Античния спектакъл.

Билети:

Поради лимитирания потенциал на Античния спектакъл билетите за всеки от концертите единствено 3 000 броя и ще бъдат на цени от 110 до 190 лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР