Компенсирането на любимци от частни фирми не е обществен интерес.

...
Компенсирането на любимци от частни фирми не е обществен интерес.
Коментари Харесай

БСП за Карат-С: Компенсирането на любимци не е обществен интерес

" Компенсирането на любимци от частни компании не е публичен интерес ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия – София и ръководител на групата на социалистите в Столичния общински съвет (СОС) Калоян Паргов във връзка импортирания отчет за удължение на концесионния контракт на частния транспортьор " Карат-С " с нови до две години.

Тази точка е в дневния ред на сесията на СОС и следва да бъде гласувана от общинските съветници в четвъртък. Преди малко повече от месец заместник-кметът по превоза Евгени Крусев внесе сходен отчет за удължение на концесионния контракт на компанията. Той обаче беше отритнат от общинските съветници при гласуването на сесията на 18-и май.

" Иска ми се да напомня на сегашните вносители на отчета за удължение на контракта на частния транспортьор " Карат-С ", а и на заместник-кмета по превоза Евгени Крусев, един факт от дългата история, наподобяваща на същинска сага, от раздаването на линиите в столичния автотранспорт на концесия на частни превозвачи. Става дума за един запис, който коства главата на един заместник-кмет – Велизар Стоилов ", сподели Калоян Паргов.

Според него е разбираемо Евгени Крусев и другите двама общински съветници, които в този момент внасят отчета, да не са наясно с тази история, тъй като са нови, само че това никога не ги оправдава в обстановката с следващия опит за удължение на контракта на " Карат-С ".

Калоян Паргов подлага на критика остро и работата на администрацията в Столична община.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР