Компанията за търговия с полиетилен и полиетиленови продукти Екорепласт“ ЕООД

...
Компанията за търговия с полиетилен и полиетиленови продукти Екорепласт“ ЕООД
Коментари Харесай

ЧЕЗ ЕСКО изгради покривна фотоволтаична система за клиент на ЧЕЗ Електро

Компанията за търговия с полиетилен и полиетиленови артикули „ Екорепласт “ ЕООД ще покрива част от енергийните си потребности с екологично чиста сила. „ ЧЕЗ ЕСКО България “ ЕООД, със съдействието на „ ЧЕЗ Електро България “ АД – снабдител на електрическа енергия на свободен пазар на Екорепласт, проектира, финансира и построи покривна фотоволтаична система за лично ползване на компанията. Съоръжението е с конфигурирана мощ 116,92 kWp и е инсталирано върху постройка на Екорепласт в с. Капатово, община Петрич.
Създаденото през 2009 година „ Екорепласт “ ЕООД се занимава с изкупуване, преработване и произвеждане на полиетилен и полиетиленови артикули. От 2015 година „ ЧЕЗ Електро България “ АД доставя на компанията електрическа енергия на свободен пазар. Екорепласт разполага с две индустриални бази – в с. Капатово и гр. Сандански. В активността си компанията ползва високи стандарти за качество, за което разполага с интернационално приетия документ TÜF Rheinland. Сред клиентите на сдружението са български, немски, австрийски, гръцки и други компании. Чрез новата фотоволтаична система Екорепласт извършва уговорките си пред обществото и клиентите за минимизиране на въздействието върху околната среда в следствие от фирмената активност.
 Безпрецедентна за историята на ЧЕЗ кражба на ток е осъществена в Кюстендил Безпрецедентна за историята на ЧЕЗ кражба на ток е осъществена в Кюстендил
ЧЕЗ Разпределение България разкри нагли обири на електрическа енергия в град Кюстендил, без казус в историята на сдружението по своите м...
Информация за политиката по качество и околна среда на „ Екорепласт “ ЕООД може да се откри на уеб страницата на сдружението www.ecoreplast-bg.com.
„ ЧЕЗ ЕСКО България “ АД дава енергийни услуги с фокус върху нововъведенията, ефикасното потребление на ресурсите и екологията, осигуряващи стабилно развиване посредством дейно потребление на електрическата енергия. Компанията предлага самостоятелни решения „ до ключ “ в региона на отоплението, вентилацията, климатизацията, осветлението, ВЕИ и индустриални системи. Благодарение на богатия интернационален опит като част от фамилията на ЧЕЗ в Европа, ЧЕЗ ЕСКО България съумя за две години да натрупа портфолио от 56 плана, част от които в развой на реализация. В съдействие с другите компании в групата на ЧЕЗ в България - ЧЕЗ Трейд и ЧЕЗ Електро, ЧЕЗ ЕСКО България осъществя общо 24 плана за фотоволтаични централи с обща мощ 13,4 МWp - от тях 2,83 МWp към този момент са в употреба.
Допълнителна информация за активността и плановете на „ ЧЕЗ ЕСКО България “ ЕООД е оповестена на уеб страницата на сдружението www.cez-esco.bg.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР