Компанията удвои приходите за тримесечие в рамките на 2 годиниМарк

...
Компанията удвои приходите за тримесечие в рамките на 2 годиниМарк
Коментари Харесай

Марк Бениоф: Salesforce ще продължи да расте

Компанията удвои приходите за тримесечие в границите на 2 години

Марк Бениоф има вяра, че бизнесът на Salesforce ще продължи да пораства в идващите пет години

Salesforce, водещият снабдител на CRM решения, регистрира тази седмица доходи от 2,68 милиарда $ за третото тримесечие, което е растеж от 25% по отношение на същия интервал на миналата година.

Компанията, която работи извънредно по модела SaaS (софтуер като услуга), преодоля бариерата от 10 милиарда $ годишно по-бързо от всеки различен разработчик на програмен продукт, сочат пазарните разбори.
още по тематиката
На процедура, Salesforce удвои тримесечните си доходи единствено за две години, като се има поради, че през третото тримесечие на 2015 година компанията регистрира приходи в размер на 1,38 милиарда $.

Salesforce е водач на CRM пазара и продължава да уголемява каузи си, отбелязва основният изпълнителен шеф на компанията Марк Бениоф. Именно CRM е най-бързо растящият  сегмент на пазара за корпоративен програмен продукт, добавя той.

Бениоф има вяра, че бизнесът на Salesforce ще продължи да пораства в идващите пет години. Американската компания даже увеличи своите цели във връзка с приходите, като чака да доближи 20 милиарда $ още през 2022 година
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР