Компанията Lumafield направи КТ снимки на кабела Thunderbolt 4 Pro

...
Компанията Lumafield направи КТ снимки на кабела Thunderbolt 4 Pro
Коментари Харесай

Ето защо Apple продава кабел на цената на бюджетен смартфон – 129 долара

Компанията Lumafield направи КТ фотоси на кабела Thunderbolt 4 Pro на Apple, който постоянно е обект на насмешки поради необикновено високата си цена от 129 $, и ги съпостави със фотоси на доста по-евтини съперници: предлагането на Amazon (над 10 пъти по-евтино), както и кабелите NiceTQ и ATYFUER надлежно за 5,59 и 3,89 $. На фотосите всичко се вижда с просто око – моделът на Apple има доста повече софтуерни решения, а самият заряд е с по-високо качество.

Пълната разбивка и съпоставяне са налични в уеб страницата на Lumafield, само че в резюме: Apple употребява неръждаема стомана, качествено облекчение на напрягането (пресовано от осем страни и предпазващо дъното на сглобката), 10-слойна платка с 24 без значение ситуирани щифта и три разнообразни типа проводници (за да могат да се употребяват всички типове технологии за зареждане и транспорт на данни, в това число остарелия стандарт USB 2.0).

В същото време съперниците имат доста по-малко „ заряд “ и не оферират всички технологии, които Thunderbolt 4 Pro на Apple предлага, в това число 100-ватово зареждане. Снимките благодарение на компютърна томография (КТ) даже демонстрират лъжите на производителите: по този начин да вземем за пример NiceTQ твърди, че поддържа скорости на USB 3.1 Gen 2 (т.е. до 10 Gbps), макар че кабелът има задоволително пинове и проводници единствено за поддържане на стандарта USB 2.0 със скорости до 480 Mbps.

Но въпреки всичко настоящият за 2023 година смарт телефон Redmi 12C се продава за към 100 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР