Компанията LG анонсира StanbyME Go 27LX5 – портативен телевизор, вграден

...
Компанията LG анонсира StanbyME Go 27LX5 – портативен телевизор, вграден
Коментари Харесай

LG пусна портативен 27-инчов телевизор в удароустойчив куфар

Компанията LG анонсира StanbyME Go 27LX5 – преносим тв приемник, вграден в куфар за пътешестване. Устройството е оборудвано с 27-инчов 1080p сензорен панел, 20W високоговорители и вътрешна батерия, която обезпечава до 3 часа работа с едно зареждане.

LG StanbyME Go може да се накланя и завърта на 90 градуса по посока на часовниковата стрелка, а височината може да се контролира в границите на 18 сантиметра. Потребителите могат да избират пейзажна или портретна ориентировка или да го употребяват в десктоп режим. Има вградена поддръжка на Dolby Vision. Телевизорът се предлага с набор от 20-ватови високоговорители, които се приспособяват към ъгъла на надолнище и поддържат Dolby Atmos.

Устройството работи въз основата на платформата LG webOS, която се употребява в смарт-телевизорите на компанията, и разрешава предаване на наличие от iOS или Android-смартфоните посредством AirPlay и шерване на екрана. Предвиден е и HDMI порт за кабелна връзка. Функцията за гласово различаване ви разрешава да управлявате вашия тв приемник със свободни ръце, което улеснява осъществяването на задания като промяна на канали или търсене на наличие. LG StanbyME Go е оборудван с батерия, позволяваща до три часа работа без презареждане. Куфърът също по този начин съхранява дистанционното управление и захранващия кабел.

Куфарът на тв приемника не е толкоз елементарен. Компанията твърди, че е минал през 11 теста за устойчивост на Министерството на защитата на Съединени американски щати, с цел да подсигурява, че е резистентен на сдържан напън, високи и ниски температури, прахуляк, трептения, разяждане, удари и изпускания.

LG StanbyME Go ще се предлага на цена от към $885 и ще стане наличен за закупуване от 7 юли посредством онлайн магазините на LG и оторизираните дистрибутори.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР