Компанията Bose стартира продажбите на слушалките Sleepbuds с цена $250,

...
Компанията Bose стартира продажбите на слушалките Sleepbuds с цена $250,
Коментари Харесай

Sleepbuds: слушалки с цена $250, с които не може да се слуша музика

Компанията Bose започва продажбите на слушалките Sleepbuds с цена $250, с които не може да се послужвам музика.
Новите слушалки тежат 1,4 грама, стоят удобно в ухото и с тях може да се спи без никакви неудобства. Устройството пасивно маскира външните звуци, като да вземем за пример бръмченето на климатика или вентилатора, хъркането и шумът от улицата.

Това е допустимо с помощта на специфичната структура на корпуса и потреблението на специфичен представител с избран честотен диапазон. Няма функционалност за интензивно шумоподтискане.

Слушалките Sleepbuds не могат да се употребяват за слушане на музика и каквото и да било аудио от външни източници. В тяхната памет са записани успокояващи звуци – дъжд, водопад, вълните на океана, вятъра и други сходни, които успокояват и сънят идва бързо. Силата на звука може да се контролира. Bose съобщи, че в близко бъдеще ще предложи нови успокояващи звуци. Те ще могат да се запишат в паметта на слушалките благодарение на особено приложение.

Слушалките Sleepbuds би трябвало да се слагат в специфичния алуминиев корпус с micro USB порт, посредством който става тяхното зареждане. Батерията обезпечава 16 часа непрекъсната работа. Това е задоволително за две нощи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР