Компаниите „Кока Кола“ и „Пепси“ обявиха, че спират да продават

...
Компаниите „Кока Кола“ и „Пепси“ обявиха, че спират да продават
Коментари Харесай

Спира продажбата на „Кока Кола“ и „Пепси“ в Русия

Компаниите „ Кока Кола “ и „ Пепси “ оповестиха, че стопират да продават напитките си в Русия. Така те станаха следващите знакови западни компании, лимитирали активността си в района поради нахлуването на Москва в Украйна.

Американският колос в областта на бизнеса с кафе „ Старбъкс " също стопира активността си в Русия. Това включва прекратяване на вноса на всевъзможни артикули на компанията и краткотрайно прекъсване на работата на кафенетата от веригата ѝ там, които са общо към 130 в цялата страна. Те оповестиха, че ще се погрижат за близо 2000 души в Русия, чието прехранване зависи от компанията.

„ Макдоналдс “ също разгласи, че краткотрайно затваря всичките си 847 заведения за хранене в Русия. Автомобилните производители „ Ферари “ и „ Ламборгини “ също обявиха, че няма да създават коли за съветския пазар до второ разпореждане.

Най-голямата швейцарска марка часовници, „ Ролекс “ също стопира износа си за Русия. Те са измежду множеството търговци на първокласни артикули, които се отдръпват от страната през последните дни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР