„Комлексари, олигофрени, тъпанари“ са само част от коментарите под фотосите

...
„Комлексари, олигофрени, тъпанари“ са само част от коментарите под фотосите
Коментари Харесай

Страшна гавра с Петканови за носовете

„ Комлексари, олигофрени, тъпанари “ са единствено част от мненията под фотосите на младото семейство Петканови, което през вчерашния ден разгласи, че се е подложило на ринопластика в Турция. Част от известните дами честитят интервенцията като Деси Цонева и Наталия Кобилкина, само че елементарните почитатели на двойката са напряко гневни за решението им. появиха се и доста мемета, които Петканов безуморно споделя с почитателите си. Hotnews.bg избра част от тях



Всички подлагат на критика инфлуенсърите, че прекаляват и стават досадни с цената да са на всички места и непрекъснато да бъдат коментирани. Даниел пък търпи смазващи рецензии поради това, че се трансформира допълнително от мъжка кифла, а виновността на това е на жена му. Някои от почитателите на откритието на Милен Цветков даже се гаврят с него, че чакат идната му интервенция да е силиконов бюст. "Вашият дребен Габриел няма да ви познае, ще гледа като детето на Преслава - в потрес! "



"Дани, Дани, до по кое време ще търпиш това... Първо коса те кара да си присаждаш, след това те назовава ленив, кара те да вървиш на фитнес, в този момент и такава сериозна, изменяща външния тип и живота интервенция. Тя просто не харесва нищо в теб и се пробва да те направи какъвто тя желае. Ужас ", "От отока наподобява, че Даниелчо си е турнал и хиалурон в джуките "



"Колкото повече човек живее в града, свикне с лукса, модата в малкия екран и като цяло, човек губи разсъдъка. Губи го и когато не е измежду природата и стартира да обича бетона. Това е съвременно, това вършат " - това са единствено дребна част от мненията под фрагментите с новите носове на двойка. На-добър обаче е майтапчия, който им изяснява, че същите носове биха имали и след среща с Кобрата.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР