Комитетът по правни въпроси на Камарата на представителите насрочи първото

...
Комитетът по правни въпроси на Камарата на представителите насрочи първото
Коментари Харесай

На 4 декември тръгва импийчмънта срещу Тръмп?

Комитетът по правни въпроси на Камарата на представителите насрочи първото си съвещание за импийчмънт през идната седмица, съобщи Си Ен Ен.

Телевизията отбелязва, че Камарата направи още една стъпка по-близо до импийчмънта на президента Доналд Тръмп.
 Тръмп желае Помпео, Пери и Мълвейни да приказват пред Конгерса за импийчмънта
Тръмп желае Помпео, Пери и Мълвейни да приказват пред Конгерса за импийчмънта

А арбитър изяснява на Тръмп, че не е монарх - президентът не е толкоз сигурен

Комитетът по правни въпроси разгласи, че ще организира чуване на 4 декември по " конституционните учредения за президентския импийчмънт ", на който ще има експертна група, която ще даде показания " по отношение на използването на конституционната рамка на високите закононарушения и провиненията към доста сериозните обвинявания във връзка с държанието на президента ", разкри източник от демократите.

Съединени американски щати са шокирани от огромен скандал, който избухна към диалога през юли сред американския президент и украинския му сътрудник. Жалбата на неназован американски шпионин по отношение на наличието на диалога в последна сметка стана причина за началото на процедурата по импийчмънт против стопанина на Белия дом.
 Адам Шиф с проект за импийчмънта на Тръмп
Адам Шиф с проект за импийчмънта на Тръмп

Разследването продължава, макар събраните доказателства

Според политическите съперници на Тръмп той се опита да убеди Зеленски да стартира следствие на активността на сина на някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Джоузеф Байдън в Украйна в подмяна на финансова и военна помощ на Киев.

Демократът Байдън е най-вероятният съперник на Тръмп в идните президентски избори през ноември 2020 година Следователно, съгласно демократите, Тръмп, оказвайки напън върху Зеленски, в действителност се е стремял да притегли поддръжката на Киев във вътрешната политическа битка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР