Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването

...
Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването
Коментари Харесай

Депутати без кворум се събраха на комисията за спецслужбите


Комисията за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфичните разследващи средства и достъпа до данните по Закона за електронните известия в Народното събрание въпреки всичко за малко организира своето съвещание, само че без кворум. Председател е депутатът от " Възраждане " Николай Дренчев.

Решението на Комисията по правни въпроси в Народното събрание от през вчерашния ден, с което бе по спецслужбите от ръцете на " Възраждане ", първо би трябвало да се обнародва в Държавен вестник.

Комисията по спецслужбите в последна сметка обаче не събра нужния кворум за работа, а в нея участваха с изключение на ротационния ръководител Николай Дренчев, депутатът от " Възраждане " Ивайло Чорбов, както и националният представител от " ИТН " Ивайло Вълчев. По време на съвещанието на комисията не участваха депутати от некоалицията - ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. Нямаше и представители на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ".

" Възраждане " не се помиряват, че им взимат комисията по спецслужбите

Петър Петров прочете декларация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР