Комисията за финансов надзор (КФН) създаде специален електронен адрес: [email protected].

...
Комисията за финансов надзор (КФН) създаде специален електронен адрес: employee_signals@fsc.bg.
Коментари Харесай

КФН ни гарантира защита, ако натопим шефа

Комисията за финансов контрол (КФН) сътвори специфичен електронен адрес: [email protected]. Служители на поднадзорни на КФН лица могат да алармират на него за вероятни или осъществени нарушавания на използваните нормативни актове, уреждащи активността на съответното поднадзорно лице.

Електронният адрес съставлява специфичен информационен канал, осигуряващ сигурност за чиновниците, подали сигнали до регулатора. По този метод е обезпечена анонимността им пред работодателя.

На интернет страницата на Българската национална банка е налична новата подрубрика „ Съпоставяне на такси на снабдители на платежни услуги “. В нея ще се разгласява настояща информация за таксите за консуматори (физически лица) на лицензираните от Българска народна банка снабдители на платежни услуги и клонове на снабдители на платежни услуги, осъществяващи активност на територията на страната (банки, платежни институции и сдружения за електронни пари) за избран набор от услуги по платежна сметка.

Доставчиците на платежни услуги са задължени да подават информация в Българска народна банка при всяка смяна на таксите, комисионите и лихвените проценти за съответните услуги.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР