Комикът и водещ Димитър Рачков определено има огромен успех с

...
Комикът и водещ Димитър Рачков определено има огромен успех с
Коментари Харесай

Карък на каръците: Не е за вярване коя жена се подигра с Димитър Рачков! (СНИМКИ)

Комикът и водещ Димитър Рачков несъмнено има голям триумф с членовете на семейството Халваджиян, само че изрично не се радва на подобен с дамите. Доказателства бол - от дългогодишната му връзка с Мария Игнатова, която го заряза ненадейно, до скорошната му обич с младата Анита Димитрова, която можеше да му е дъщеря и също се парясаха.

Има обаче и друго - преживелица, която взриви нета през днешния ден, а преди време е опънала нервите на самия Рачков. Оказа се, че Митето е бил посечен от известна и обичана на болшинството българи дама, която му вързала тенекиена кутия.

Тази дама е... Мика Зайкова. И не, не става въпрос за тенекиена кутия на любовна среща, несъмнено, а за присъединяване в тогавашното му " Забраненото шоу на Рачков ". Знаем, че той доста му се радваше и залагаше големи очаквания, че надали не ще стане втория Слави Трифонов, само че уви - предаването беше свалено от ефир.

По това време обаче, Рачков и екипът му получили примамливото предложение да им гостува Мика Зайкова. Знаем, че тя е чудесна и феновете я обожават - усмихната, занимателна и способена. Рачков мигновено избухнал в аплодисменти, тъй като Мика щяла да му вдигне рейтинга да небесата като разнообрази и смени обичайните чалга кифли.

Митето тръпнел в очакване, когато тъкмо в деня на фотосите се схванало, че Зайкова няма да пристигна, заради наложително пътешестване и задължения. Не стига, че Митко се тресял от гняв, ами и трябвало незабавно да докарат какъв да е, с цел да я замести.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР