Коментарът му идва ден, след като стана ясно, че с

...
Коментарът му идва ден, след като стана ясно, че с
Коментари Харесай

Има ли полицейски чадър над Венци-Боксьора?

Коментарът му идва ден, откакто стана ясно, че с поста си се разделя шефа на Второ РПУ в София по разпореждане на служебния вътрешен министър Бойко Рашков. Като причина бе посочено точно бездействието на полицията по отношение на сигналите против Венцислав Дамянов - Боксьора.

Скандалният случай избухна преди няколко дни. Последната “изява” на гамена била в петък, когато потрошил локална механа в селото, набил притежателя, протегнал ръка на жена от личния състав. Твърди се, че Венци Боксьора може да се усеща безнаказан, защото е свидетелствал по каузи и по всяка възможност чака, че прокуратурата ще стои зад тила му. Венцислав бе арестуван преди към два дни, а дружно с него закопчани бяха още трима души. Прокуратурата пък изясни, че взема делата против него под специфичен контрол в Софийската градска прокуратура.

“Не би трябвало да бъде по този начин, има пропуски от страна на полицията, заради което се прави сложна инспекция във 2-ро районно управление (на МВР), с цел да откри за какво се е стигнало до този абсурд една тайфа, която да тормози в продължение на години няколко обитаеми места. Това е неприемливо. При съществуване на отговорно държание от страна на полицейски чиновници, замитали казуса, ще бъдат взети надлежно нужните дисциплинарни мерки”, изясни пред Нова телевизия Тодоров.

Проверките ще продължат и всеки, който е позволил някакво деяние или безучастие за ескалирането на този случай, ще понесе дисциплинарна отговорност, увери той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР