Коментар на журналиста Той е и преподавател в катедра Медии

...
Коментар на журналиста Той е и преподавател в катедра Медии
Коментари Харесай

Илия Вълков: Когато в парламента няма никаква опозиция на управляващите, тогава нека да има друга

Коментар на журналиста Той е и учител в катедра „ Медии и публични връзки ” в УНСС, също и представител на АЕЖ.

Вместо " да му вършат импийчмънт ", политическите сили в ръководещото болшинство се впускат да режат пълномощия на президентската институция и персонално на.

Вярвам освен в разделянето на управляващите и взаимния надзор посред им. Но и в салдото на злото, което постоянно идва с властта.

То е неизбежно. Когато в Народното събрание няма никаква съпротива на ръководещите, тогава дано да има друга. Дори и да е в президентската институция. Злоупотребата с власт при президента Радев пристигна, тъй като се появи управнически вакуум и той се възползва чудесно.

Да не забравяме, че през годните, в които той е в " Дондуков 2 ", имаше интервали на доближаване и игра от един тим с разнообразни представители на настоящето болшинство.

Гледахме и обществени раздори, обиди и театрални спорове. прекали, тъй като нямаше кой да балансира злото от многото власт, която му бе поверена. И е извънредно безсрамие през днешния ден да се орязват пълномощия на президентската институция единствено тъй като той я стопанисва и не е комфортен.

Заглавието е на редактора

Този коментар показва персоналното мнение на създателя и може да не съответствува с позициите на Novini.bg    

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР