Командите за метеж на протеста вече са дадени. БЛИЦ припомня,

...
Командите за метеж на протеста вече са дадени. БЛИЦ припомня,
Коментари Харесай

Прозвуча команда за кръв на протеста: Мъжете насам! Давайте бомбите! ВИДЕО

Командите за бунт на митинга към този момент са дадени. БЛИЦ напомня, че.

Преди минути се чуха апели "Мъжете да идват! Насам! Всички мъже да идват! ".

Веднага по-късно се стигна до нови конфликти сред стачкуващи и униформени. На жълтите павета протестиращи отново започнаха да чупят бусовете на жандармерията, а служителите на реда използваха пикантен спрей.







Междувременно от Министерство на вътрешните работи демонстрираха видео, от което се вижда по какъв начин стачкуващи безочливо къртят историческите жълти павета в центъра на София, с цел да ги употребяват като самоделни оръжия.


На жълтите павета се виждат и струпани бали плява, като че ли се готви ново подпалване на постройката на някогашния Партиен дом, в обновената зала на което през днешния ден се организира първото есенно съвещание на Народното събрание.




Заместникът на вицепремиера Екатерина Захариева - Георг Георгиев, споделиха фрагменти, които демонстрират друга команда за взлом от страна на протестиращите.

"Дай бомбите бе, дай бомбите бе! Имаш ли запалка?! ". Протестът другояче е кротичък ", написа Георгиев в персоналния си фейсбук профил.



Преди минути пък се стигна до нова провокация от страна на стачкуващите. Този път те се пробваха да пробият полицейския кордон, който е на бул. "Дондуков ".




"ВНИМАНИЕ! Някой готви кръв! Ще вадят бомби!!! ", написа ПР-ът на ГЕРБ Николай Николов в персоналния си фейсбук профил. Той също по този начин прикани хората да видят това видео. Кадрите възмутиха и депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова, която пък написа: "Кой носи отговорност за бомби на "мирен митинг "? Отвратителна експанзия към служителите на реда ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР