Колумбийската служба за борба с наркотрафика задържа един тон кокаин,

...
Колумбийската служба за борба с наркотрафика задържа един тон кокаин,
Коментари Харесай

В Колумбия откриха един тон кокаин сред кожени дрехи за България

Колумбийската работа за битка с наркотрафика задържа един звук кокаин, който е бил предопределен за България. Наркотикът е открит при рутинна инспекция на пристанището в Буенавентура. Кокаинът е бил укрит в резервоар, който е превозвал кожени облекла, написа.

Контейнерът е трябвало да бъде претрупан на транспортен съд от пристанището в града. Крайната дестинация на кораба е била България, прецизираха от службата за битка с наркотрафика и разясниха, че кокаинът е открит благодарение на особено подготвени кучета. Той е бил пакетиран в пластмасови фолиа.

Според предварителното следствие кокаинът е бил предопределен за западния пазар. От България той е трябвало да бъде пласиран в Италия, Франция и Германия. Стойността на опиата на черния пазар може да доближи до 75 млн. $. Буенавенту̀ра се намира в западната част на Колумбия в залива Чоко на Тихи океан. Градът е административен център на област Вале дел Каука. От пристанището се изнася главно кафе, кожи, злато, платина, захар и дървен материал. 
/
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР