Колумбия тече мащабно издирване на бащата на звездата на Ливърпул

...
Колумбия тече мащабно издирване на бащата на звездата на Ливърпул
Коментари Харесай

В Колумбия мобилизираха войници за издирването на бащата на Луис Диас

Колумбия тече огромно търсене на бащата на звездата на Ливърпул Луис Диас. Властите дадоха обещание премия от 40 хиляди паунда за всякаква информация, която да докара до спасяването му.

Повече от 120 бойци са се присъединили в полицейското следствие в северната част на Колумбия. Според информациите родителите на Диас са били отвлечени в събота вечер от въоръжени мъже.
 В Колумбия не престават да търсят бащата на Луис Диас
В Колумбия не престават да търсят бащата на Луис Диас

Обявиха премия

Те са се прибирали у дома с колата си, само че когато бащата на Луис паркирал, няколко маскирани мъже са слезли от коли и мотопеди, с цел да отвлекат него и брачната половинка му.

Малко по-късно пристигна информацията, че майката Силенис Маруланда е открита невредима, въпреки и в потрес. Така продължава издирването единствено на бащата - Луис Мануел Диас.

26-годишният Диас отсъстваше от състава на Ливърпул за визитата на Нотингам Форест в неделя. Диого Жота вкара първия гол при триумфа с 3:0 и го отпразнува, вдигайки фланелката на Диас.

Според основния прокурор на Колумбия Франсиско Барбоса има късмет бащата на Диас към този момент да се намира във Венецуела.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР