Колоритната Цвети от кулинарното риалити Hell's Kitchen, която спечели симпатиите

...
Колоритната Цвети от кулинарното риалити Hell's Kitchen, която спечели симпатиите
Коментари Харесай

Напред към мечтите! Вижте Цвети от Hell`s Kitchen като абитуриентка

Колоритната Цвети от кулинарното риалити " Hell's Kitchen ", която завоюва благосклонностите на милиони фенове с възприятието си за комизъм, непринуденото си държание и кулинарния си гений, приключи учебно заведение.

Абитуриентката изпрати този толкоз значим стадий от живота си в компанията на други познати лица от " Hell's Kitchen " - Виолета и началник Светлана Илиева, с които наподобява са основали мощно другарство след края на формата. 
                             

Врачанката също по този начин беше избрала ексцентрично возило за бала си –  в един от клиповете, споделени в Instagram порфила ѝ, я виждаме качена на мотор.

За празничния миг Цвети беше запожила на изразителен грим и рокля в нежно розово с брокатен топ и доста пера.

Вълнението неизбежно се отрази на Цвети, която започва да отброява до 12, както повелява традицията, само че обзета от еуфорията продължава до 13. Осъзнавайки гафа си, в типичния си стил Цвети стартира да се смее и продължава с купона по улиците на родната Враца.
                             

След напускането на Hell's Kitchen Цвети показа, че мисли съществено за бъдещето си и продължава да готви с огромно ентусиазъм за фамилията си.  Младата и борбена дама мечтае да продължи да се развива, да стане добър готвач и да отвори личен ресторант. Планира да продължи с висшето си обучение, като желае да учи за кулинар в София или за начален преподавател в родната Враца. 

„ Щастлива съм от позитивните мнения и от това, че хората ме харесват и обичат.  Имам доста ухажори, само че нямам време за сериозна връзка.  Нямам време да излизам, даже и с моите другари. Ходя на учебно заведение, а след уроците имам онлайн образование “, сподели тя в предаването " На кафе ".

 edna Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР