Колкото по-скоро бъдат изборите, толкова по-добре, заяви лидерът на Възраждане

...
Колкото по-скоро бъдат изборите, толкова по-добре, заяви лидерът на Възраждане
Коментари Харесай

Радев отряза ПП и БСП за консултации, връчва мандата

Колкото по-скоро бъдат изборите, толкоз по-добре, съобщи водачът на Възраждане Костадин Костадинов на срещата си с президента. Цикълът на съвещания завърши. Предстои връчване на мандат.

Това съобщи президентът Румен Радев при започване на последната консултация за връчване на мандат за сформиране на ново държавно управление в границите на 47-ото Народно заседание с парламентарната група на " Възраждане ".

Това значи, че евентуално среща с " Продължаваме промяната " и Българска социалистическа партия, които през вчерашния ден отхвърлиха да се явят на " Дондуков " 2, няма да има.

" Най-важната рецесия от всички е рецесията на доверие. Решението на проблемите може да стане от силите, които носят доверието на жителите. Затова е значимо ръководството да може да се базира на нови хрумвания, само че и на политически опит, а всяка политическа мощ да отстоява своята визия, само че и да прави взаимни отстъпки ", съобщи Румен Радев при започване на диалозите с " Възраждане ".

Държавният глава акцентира, че обществото желае да разбере по какъв начин виждат политиката представителите на " Възраждане " и виждат ли бъдеще пред сегашния парламент. Представителите на парламентарната група дойдоха за срещата с държавния главата на " Дондуков " 2 тъкмо в 11:30 часа.

" Според нас главният и най-бърз метод за превъзмогването на рецесията, провокирана от дейностите и бездействията на настоящия кабинет, са предварителните избори. Колкото по-скоро бъдат предварителните избори, толкоз по-добре. Ако вие ни дадете третия мандат, ние ще ви го върнем незабавно ", уточни от своя страна водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР