Колкото и да ми е тъжно, моята версия е, че

...
Колкото и да ми е тъжно, моята версия е, че
Коментари Харесай

Племенницата на Скрипал: Той е мъртъв!

" Колкото и да ми е тъжно, моята версия е, че Юлия може и да е жива, само че Сергей Викторович Скрипал сигурно е мъртъв “, твърди пред RT Виктория, племенница на отровения с новичок сътрудник, представена от dnes.bg.

От офанзивата през март предходната година, само дъщерята на Сергей Скрипал се е появила обществено, с цел да опише за случилото се. Но откогато влезе в болница, до през днешния ден, руснакът не е виждан на никое място.

Полицията във Англия отхвърля гибелта на Скрипал и твърди, че той и Юлия са настанени в предпазен дом, защото заплаха за живота им още има.

Виктория обаче не е уверена в това. Според нея, английските управляващи прикриват гибелта на Скрипал, тъй като в случай че я разгласят, това ще значи, че са се провалили.

" Няма по какъв начин той да оцелее след отравяне с бойно отровно вещество, тъй като има диабет. Лекува се с инсулин повече от 10 години “, изяснява племенницата на Скрипал пред RT.

Освен фактът, че никой не го е виждал след нападението има и още едно доказателство, което съгласно Виктория, поддържа теорията й.

От март предходната година, Скрипал не се е обаждал на майка си.

“Последно приказвах със Сергей през февруари предходната година. Малко преди отравянето. Той даде обещание, че ще се чуем отново към 8-ми март, с цел да поздрави майка си за рождения ден “, споделя Виктория.

" Но когато всичко това се случи през март, позвъняванията стопираха. Ако Сергей беше жив, щеше да откри метод да се обади на майка си. Той е наясно, че е единственият й наследник и че тя е болна. Наясно е, че е прикована към леглото и не е ставала от него в продължение на години.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР