Колкото и да е вкусен сладоледът, продаван по магазините, не

...
Колкото и да е вкусен сладоледът, продаван по магазините, не
Коментари Харесай

Домашен сладолед с 2 съставки, на който баба ме научи

Колкото и да е апетитен сладоледът, продаван по магазините, не е загадка, че изобилства от всевъзможни оцветители и консерванти.

Какво ще кажете за една домашна рецепта, която можем да осъществим единствено с две съставки? И това не е всичко! Приготвянето на бабиния сладолед изисква единствено 5 минути. След това умерено можем да го оставим във фризера да стегне, тъй че след няколко часа да го похапнем с приятност.

Истинският сладолед не се нуждае от доста артикули. Желание му би трябвало на човек, в случай че желае да реализира съвършенство.

Тази бабина рецепта е една от най-сполучливите, на които в миналото сме попадали. Затова бързаме да я споделим с вас.

Домашен сладолед единствено с 2 съставки

Продукти, от които се нуждаете:

• 200 грама сметана

• 90 грама кондензирано мляко

Вземете дълбока купа, в която да разбиете сметаната, до момента в който не се получи пухкава текстура. След това започнете да доливате с мляко. Получената примес разбийте с миксер в продължение на няколко минути.
 Защо НИКОГА да не ядем сладолед във фунийка, а подобен на съчка Защо НИКОГА да не ядем сладолед във фунийка, а подобен на съчка
Летните горещи ни настигнаха и ние търсим всевъзможни способи да избягаме от тях. През топлите месеци хората стоят на хладно под климати...

Можете да я разпределите в специфични форми за сладолед, които в днешни дни са елементарно откриваеми. В магазините за домашни използва ги оферират в друга величина и форма.

Нашите баби не са имали опция да се снабдят с тях и по тази причина са охлаждали сладоледеното прелъщение в огромна купа.

Оставете да стегне във фризер за най-малко 4 часа и по-късно можете да похапнете. Когато го сервирате в купи, бихте могли да добавите пресни горски плодове, листенца от мента, топинг шоколад, захаросани орехи, бадеми или друго, които ви е по усета.

Възможно е също, преди самото изстудяване във фризера, да добавите шепа плодове и да зарадвате децата с забавна и примамлива визия.

Побързайте и си го пригответе още в този момент. 2 съставки и 5 минути – това му е нужно на съвършения сладолед!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР