Колкото и често да се говори и дори спекулира с

...
Колкото и често да се говори и дори спекулира с
Коментари Харесай

Има ли връзка между размера на пениса и този на носа

Колкото и постоянно да се приказва и даже спекулира с размера на мъжкото достолепие, значимото е да не забравяме, че размерът в действителност няма толкоз значимо значение, каквото му се придава. Затова е добре мъжете да спрат паниките и терзанията си в тази тенденция и изключително пък да се съпоставят с останалите - още повече, че те най-вероятно преувеличават, по този начин или другояче.

Въпреки това през 2021 година екип от учени изследва носовете и гениталиите на преди малко умряли мъже, с цел да ревизира дали хипотезата " огромен нос = огромен пенис " е вярна.

И се оказва, че всички тези с огромни носове могат единствено да се радват - защото откривателите откриват, че колкото по-голям е органът за дишане и подушване, толкоз по-голям е и органът там долу.

Изследователите са разгледали 126 мъжки натрупа за потребностите на своето изследване в Медицинския университет в Киото, Япония, в интервала от април 2015 година до март 2019 година Труповете са били на мъже на възраст сред 30 и 50 години.

За задачите на изследването екипът мери височината, тежестта, дължината и обиколката на отпуснатия пенис на телата, както и тежестта на тестисите и простатата. Разбира се, не е допустимо да се провокира ерекция на умрял човек, тъй че вместо това е употребена " разтегната дължина на пениса ", което, съгласно откривателите, дава точна визия за това каква би била дължината в изправено положение при жив мъж.

Междувременно, различен откривател, на който се е паднала надалеч по-приятна задача, мери дължината на носовете.

Екипът открива, че съществува връзка сред размера на носа и дължината на " разтегнатия "  пенис. Колкото по-голям е носът, толкоз по-голям е " еректиралият " пенис.

" Ако предположим, че размерът на носа е обвързван с дължина на половия орган, то това значи, че дължината на пениса не се дефинира от възрастта, височината или телесното тегло. Всичко това е заложено още преди раждането - по този начин, както и размера на носа ", пишат в изследването си откривателите.

Но дали сходно изследване има някакво чисто практическо значение, да вземем за пример в помощ на правосъдната медицина, или всичко е въпрос на любознание? Оказва се, че е второто.

Това, което учените са открили, е забавно и може да има някаква изгода при повече проучвания, само че в сегашния си тип не е изключително използвано. " Въпреки че нашите резултати са безполезни за съдебномедицински цели, разбирането на процеса на напредък на пениса и чертите на лицето може да е значимо за екстраполиране на равнищата на фетални андрогени и следене на мъжките генитални функционалности ", написа въпреки всичко екипът в заключителния си отчет.

И прибавя, че ще продължи изследванията в тази тенденция. " Това изследване е първото, което показва връзката сред размера на мъжкия полов орган и на носа, само че въпреки всичко е лимитирано с представители само на японската раса. Освен това повода, заради която двата органа са свързани, към момента е неразбираема. Следователно, ние считаме това за забавна тематика, която ще продължим са преглеждаме оттук насетне. "

Колкото до размера на носа и тежестта на топките, екипът открива слаба връзка, прецизират от IFL Science.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР