Колко много е твърде много? Емил Василев преди 1 минута

...
Колко много е твърде много? Емил Василев преди 1 минута
Коментари Харесай

Ще струва ли GTA 6 150 долара? Вероятно не, но колко бихте платили вие?

Колко доста е прекалено много?

Емил Василев преди 1 минута 2 Сподели

Най-четени

ТелефониСветослав Димитров - 16:58 | 02.09.2023

Рестартирането на телефона: какъв брой постоянно да го вършим и за какво?

IT НовиниДаниел Десподов - 15:10 | 04.09.2023

Германия стартира най-големия си опит с 4-дневна работна седмица

IT НовиниЕмил Василев - 15:31 | 05.09.2023

Какво съставлява директорията System32 в Windows и за какво не би трябвало да я изтривате?

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Подобно на всичко останало, цената на видеоигрите от клас ААА се увеличи в последно време. Цените на заглавията от най-голям клас, които преди се започваха от 59,99 $, в този момент постоянно стартират от 69,99 $. Сега един от слуховете, които се популяризират в обществените мрежи допуска, че Grand Theft Auto 6 може да дебютира на зашеметяващата цена от 150 $ и то за базовата си версия. Дали този слух има някакви учредения и още по-важно, каква е най-високата цена, която бихте платили за идващия блокбъстър на Rockstar?

За да сме наясно – информацията за цените е единствено слух и съвсем несъмнено не е вярна, само че като се има поради, че цената на съвсем всичко останало се повишава, дано се позабавляваме за миг по какъв начин би могъл да наподобява един мегахит в лицето на GTA 6 за 150 $.

Grand Theft Auto 6 без подозрение е най-очакваната игра от години насам, по която Rockstar работи отдавна. Непрекъснатият триумф на Grand Theft Auto V и GTA Online безспорно е разрешил на Rockstar да вложи повече средства в създаването на GTA 6, с цел да подсигурява, че тя ще оправдае високите упования. GTA 5 към този момент е втората най-продавана видеоигра на всички времена с продажби от 185 милиона бройки и продължава да се продава.

Все още е прекомерно рано да се каже сигурно, само че GTA 6 има капацитета да бъде още по-успешна от предшественика си. Rockstar към този момент разполага с чудесна формула във франчайза GTA и просто разширявайки и подобрявайки съществуващoто е елементарно да се види по какъв начин играта може да направи шеметни облаги.

Пускането на GTA 6 сигурно може да помогне на компанията да реализира задачата си „ на рекордни равнища на оперативно показване през идната година и по-късно “, както съобщи финансовият шеф на Take-Two Лейни Голдщайн през предишния месец по време на диалог с вложители, изключително в случай че компанията таксува повече от сегашната цена.

Като се има поради всичко това (и да приемем за задачите на аргументацията, че GTA 6 ще бъде пусната на пазара след към година и ще оправдае очакванията), каква е най-високата цена, която бихте платили за нея? Цената от 69,99 $ наподобява като минимума, който бихме могли да чакаме при стартирането на пазара, а 150 $ наподобява малко евентуална цена, само че може да се чака нещо сред 69,99 и 99,99 $. Бихте ли дали 100 $ за нея? Каква е вашата граница?

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР