Колко хубаво е да можем да сложим точката на една

...
Колко хубаво е да можем да сложим точката на една
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Колко хубаво е да можем да сложим точката на една релативно къса работна седмица, а да ни предстоят и цели три почивни дни! Смятаме да се изстреляме към тях под звуците на малко нова музика, която ни зарежда с положително въодушевление.

Започваме с най-забавното видео от селекцията. А и какво друго да е, откакто е режисирано от Тайка Уайтити . Той e решил да помогне на брачната половинка си Рита Ора с професионалните си умения, чиято нова ария " Praising You " пък е самобитен кавър на парчето " Praisе You " на Fatboy Slim. Който прочее взе участие във видеото.

Друга поп звезда също е подготвена с ново видео. Хари Стайлс ни сервира " Satellite " - четвърти сингъл от албума Harry`s House. Без съмнения можем да кажем, че това беше един от най-хубавите музикални албуми за 2022 година

Сменяме жанра за една тайфа от Съединени американски щати, която печели от ден на ден нови фенове с помощта на саунд, който ни изпраща някъде в 70-те години на предишния век. Това са Greta Van Fleet , сравнявани постоянно с Led Zeppelin. Ние сме надалеч от сходни гръмки съпоставения, само че ще хвърлим едно ухо на албума Starcatcher, който излиза това лято.

Приятна изненада обаче се оказа новата ария на Texas . Глазгоуската тайфа отпред с Шарлийн Спитъри продължава да твори все по този начин на високо равнище след десетилетия в музикалния бизнес. Което няма по какъв начин да не ни радва.

Завършваме с ария от кино лентата " Отново обич ", който след седмица ще може да гледаме по кината. Саундтракът е дело на Селин Дион , която взе участие като себе си в сантименталната комедия и основава пет нови части за него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР