Колийн Рууни заплаши, че ще се прибере във Великобритания заедно

...
Колийн Рууни заплаши, че ще се прибере във Великобритания заедно
Коментари Харесай

Колийн Рууни заплашва да зареже Уейн след поредната му издънка

Колийн Рууни заплаши, че ще се прибере във Англия дружно с децата и ще остави Уейн самичък в Америка. Техният брак още веднъж виси на косъм, откакто “Сън” разкри в неделя, че брюнетката Вики Росиек е разкарвала нападателя на Ди Си Юнайтед по питейните заведения, където той обръщал шотове до 2.30 часа сутринта.

В момента Уейн е на 12-дневна подготовка със съотборниците си във Флорида, а брачната половинка му е вкъщи във Вашингтон, с цел да гледа четирите им сина.

" Ти ме унизи още веднъж!”, крещяла Колийн по телефона, разкрива източник пред таблоида. Според него, Колийн в никакъв случай не е била толкоз гневна на Рууни.

Тя не можела да повярва, че Уейн още веднъж е в заглавията на вестниците поради пиянските си изцепки и че е бил толкоз малоумен още веднъж да бъде заловен в компанията на друга жена.
 Уейн Рууни си устроил 10-часовия пир, откакто гледал “Супербоул” със своите съотборници. Той бе видян да надига чашката в Pier House в 16.20, след което в 00.20 часа бил сниман да си приказва в 32-годишната Вики в бара Brown Boxer преди да се качи в колата й и двамата да поемат към пъба The Shipwreck. Свидетели описват, че той останал в заведението до 2.30 сутринта, обръщайки шот след шот.

Рууни твърдял, че нищо не се е случило с Вики, само че Колийн отказала да му повярва.
 В предишното футболистът е изневерявал на Колийн с проститутки, а преди 18 месеца бе задържан поради шофиране в пияно положение. Оказа се, че някогашният нападател на Манчестър Юнайтед и Англия не е бил самичък в колата. Компания му правела палавата Лаура Симпсън, която се “изпусна”, че двамата са били няколко часа уединено и че Шрек не го бивало в леглото.

На 18 декември Уейн Рууни бе арестуван на летището във Вашингтон, защото задействал алармата на една от вратите. Говорителят на футболиста удостовери за случая и отдаде държанието на англичанина на свесването на успокоителни таблетки и алкохол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР